Achilles Kerstdiner 2015

Zondag 20 december zal er weer een overheerlijk kerstdiner worden georganiseerd voor de gehele jeugd. Dit jaar zal het iets anders gaan dan voorgaande jaren. Aangezien we een hele grote vereniging zijn geworden past niet iedereen tegelijkertijd in de kantine en zullen we een splitsing maken tussen de allerkleinste en oudere jeugd. Lees verder wat we gaan doen op deze speciale kerstavond én hoe je je aanmeld (let op: doe dit voor 16 december!).

F en E

De jongste jeugd (kangoeroes, F en E) is als eerste aan de beurt om zich in galakleding te steken. Om 16:30 uur staat voor jullie in de kantine een overheerlijk diner en toetjes buffet klaar. Om 18:00 uur kunnen jullie weer worden opgehaald. Er zal een mooi plekje worden versierd om jullie op de foto te zetten, dus trek je mooiste kleding aan! Het kerstdiner voor de kleinste jeugd is 6,50 en moet worden betaald op de avond zelf. Je kunt je bij je trainer opgeven of een mailtje sturen naar Dinna (dinnavanwijk@hotmail.com; jullie hoeven niet het keuzemenu in te vullen wat bij de ouderen wordt gevraagd). In verband met boodschappen doen kun je je maar opgeven tot en met 16 december. Mocht je ergens allergisch voor zijn is het handig om dit ook door te geven bij het aanmelden. Hopelijk zijn we jullie allemaal verschijnen op de 20e!

Tot nu toe hebben zich opgegeven bij de Kangoeroes t/m E: Sanne, Esmee, Milan, Jens, Erik, Noa, Levi, Nikki, Mick, Demi, Jill, Paivi, Remi, Kimberley, Thomas, Lynn, Semm, Armin, Lisette, Lucas, Ocker, Nikki, Leander

D, C, B en A

De oudste jeugd (D, C, B en A) kan zich opgeven via de volgende link (https://docs.google.com/forms/d/1ajNTwNfwP7PvizucdKQcQN1XcPPvy6Ho0gvSfRzCGn4/viewform?usp=send_form). Jullie worden om 19:00 uur in galakleding verwacht in de kantine en hier zullen jullie je eigen samengestelde 3 gangen diner voor geschoteld krijgen. Ook voor jullie staat een fotohoek klaar en let goed op, opgeven kan maar tot de 16e van december en ALLEEN via het keuze menu formulier. Hierin kan je ook aangeven of je ergens allergisch voor bent. Voor de oudste jeugd zal het diner 8,50 zijn wat je op de avond zelf moet betalen. Wij hebben er al heel veel zin in!

Tot nu toe hebben zich opgegeven bij de D t/m A: Jill Spies, Pauline, Celeste, Niek, Femke, Olivia, Ivy, Kaj, Noa, Cino, Silja, Anne B, Citlali, Jip, Jisse, Joël, Jordan, Lars, Lena, Maaike, Marijn, Rinus, Max, Melissa, Merel, Mick, Olivia, Quin, Quincy, Rick, Rosanna, Sanne, Stef, Teddie, Thijs, Yara.

Je hebt nog enkele dagen om jezelf op te geven! Tot de 20e,

Renee, Julia, Marieke en Dinna

Datum 13-12-2015 17:37
Tags