CR Nieuws: Nieuwe dartkampioenen

Het was afgelopen zaterdag echt dartweer: een dalende temperatuur in combinatie met buien. Genoeg reden om in een knusse kantine samen te komen, een pilsje te drinken en een pijltje te werpen. Henk was een beetje het overzicht kwijt bij het plannen van de duels, omdat het ideale aantal van 16 duo’s overschreden werd. Onder het altijd werkende motto ‘we zien wel’ bleek alles toch te passen. Wat erg mooi was natuurlijk afgezien van het feit dat dit leidde tot een toernooi dat pas diep in de nacht z’n winnaars kende.

We startten al een beetje laat (na de wedstrijd van Achilles 1 tegen DES) maar dat mocht de verwachtingen niet temperen. Zo’n 20 duo’s gingen in vier poules de strijd met elkaar aan welke tot een nachtelijk finale leidde tussen de Matlaatjes en Frank en Cyril (Frank had Robbie ingeruild voor de scherpschutter van Futura). Dat bleek een goede zet want in de finale wisten zij de Matla brothers van een derde titel af te houden: 3-0! Vermeldenswaardig is overigens nog dat de dames Kelly en Renée de latere winnaars het vuur aan de schenen legden en een leg wisten af te snoepen in de poulefase.

Frank en Cyril en Robbie: Gefeliciteerd! En aan alle andere deelnemers: bedankt dat jullie er waren en tot volgend jaar! Roger: top dat je er weer was om te helpen na afloop.

Groeten van de CR

Datum 17-01-2016 13:56
Tags