Sponsor Achilles 2: Grafisch Maatwerk

Je hebt afgelopen seizoen al kennis kunnen maken met het spandoek in Ockenburg: Grafisch Maatwerk. Wie en welk bedrijf zit hier nu achter? Michel Aandewiel, vader van Niels (Achilles 2), heeft een dynamisch afwerkingsbedrijf, gevestigd in Den Haag: Grafisch Maatwerk. Met een team van ruim 25 mensen leveren zij maatwerk op grafisch gebied. Zij zijn de bindende factor! Michel leverde en vouwde bijvoorbeeld het dagprogramma in de zaal.

Grafisch%20maatwerk

De eerste kennismaking van Michel met korfbal was zo'n 25 jaar geleden op het veld van KV Ready, toen hij meedeed met een voetbaltoernooi voor bedrijven. Op het aansluitende feestje ontmoette hij zijn vrouw Marian, die bij Ready in 1 korfbalde. De jaren erna was Michel vaak als toeschouwer te vinden op het veld, zowel bij wedstrijden van Marian als die van zijn zoon, want ook hij ging daar korfballen. Toen Niels in de Ready jeugd speelde, regelde Michel dat zijn toenmalige werkgever Boekbinderij Bosboom die ploeg ging sponsoren met shirts. In 2010 begon Michel voor zichzelf en werd hij één van de drie compagnons van het bedrijf Grafisch Maatwerk. Ready zocht in 2012 een nieuwe hoofdsponsor. Toenmalig lid van de sponsorcommissie, zoon Niels, stelde Michel voor om die rol op zich te nemen. Michel wist ook zijn compagnons te overtuigen en werd per seizoen 2012/2013 daadwerkelijk hoofdsponsor. Deels omdat hij Ready een warm hart toe droeg en hij het nog steeds leuk vond om de ploeg van Niels (Ready 1) te sponsoren, maar natuurlijk ook omdat hij het belangrijk vindt om met zijn bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn.

In 2014 werd Michel voorzitter van Ready wat voor een niet-korfballer, nog niet eerder een functie had vervuld binnen een club, toch wel uniek was. Als voorzitter en hoofdsponsor was hij een van de drijvende krachten achter de samensmelting tussen Achilles en Ready.

Ook na de samensmelting wilde hij binnen de club actief blijven, weliswaar niet als voorzitter, maar als lid van de sponsorcommissie. Sinds kort is Michel met Grafisch Maatwerk, waar hij vanaf 1 mei 2015 de enige eigenaar van is, sponsor van het tweede van Achilles.

Michel is als toeschouwer ook nog regelmatig langs de lijn te vinden en je hebt hem vast trots achter de kinderwagen zien lopen met kleindochter Evi.

Als PR Sponsorcommissie zijn wij erg verheugd dat Michel sponsor is van de wedstrijdshirts en sporttassen van Achilles 2.

Datum 04-04-2016 12:20
Tags