Ted en Rianne Stadhouder nieuwe sponsoren

De sponsorcommissie is verheugd dat Ted en Rianne Stadhouder nieuwe sponsoren zijn van Achilles. Wellicht kent u hen al omdat u eerder in hun mooie zaak op het Thomsonplein bent geweest of mee heeft meegedaan met hun Facebook actie om een airhockeytafel? Inmiddels heeft de tafel een mooie plaats in de opslag, want we willen hem een heel mooi plekje geven in de nieuwe kantine. Wellicht om dan te starten met een mooi ‘Stadhouder airhockey-toernooi’.

Wij als Sponsorcommissie bedanken Stadhouder voor hun sponsoring en willen alle leden erop attent maken om vooral naar hun winkel te gaan en kenbaar te maken van Achilles te zijn!

Wie zijn we?

Wij zijn Ted & Rianne Stadhouder van Stadhouder Elektronica , gevestigd in de Bomenbuurt op het Thomsonplein in Den Haag. Samen met een enthousiast team van 5 medewerkers verkopen, leveren en installeren wij elektronica (TV’s, audio), witgoedapparaten (koelkasten, wasmachines etc.), klein-huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsapparaten (koffiezetters, scheerapparaten, tandenborstels, föhns). Het is een familiebedrijf dat sinds 1940 bestaat en waar inmiddels de derde generatie haar draai heeft gevonden.

Wat doen we?

Onze winkel is een vakzaak waar persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel staan. In de winkel staat een breed assortiment wit- en bruingoed opgesteld. Naast dit assortiment zijn we in staat om meer dan 25.000 artikelen te leveren. We hanteren het motto “wat we niet hebben, dat bestellen we gewoon”. Bij een verkoopgesprek vinden we het heel belangrijk om te achterhalen waar de klant behoefte aan heeft, wat zijn/haar wensen zijn en we nemen graag uitgebreid de tijd om dat te achterhalen. Al onze producten worden gratis thuisbezorgd en ook voor de basisinstallatie hoeft men niets te betalen. Zo heeft men meteen plezier van het apparaat. Ook de vervanging van inbouw-apparaten in keukens is één van onze specialiteiten. We hebben een volledig ingerichte keuken in onze showroom staan, waar de producten staan aangesloten en ook daadwerkelijk in gebruik zijn, zo ook de Quooker kokend-waterkraan. Uiteraard komen wij gratis bij de mensen thuis om een inbouw-advies op maat te geven.

En hoe zit het dan met de prijs?

Helaas bezorgt onze goede service ons ook het imago dat we “duur” zijn. Dat is jammer, want het is vaak niet zo. Zoals gezegd bezorgen wij de artikelen gratis (en dan niet alleen tot over de eerste drempel) en is de basisinstallatie ook bij de prijs inbegrepen. We zetten net dat stapje extra en zijn er ook voor onze klanten als er een probleem is met een apparaat. Telefonisch zijn we goed bereikbaar en we schakelen een technische dienst in als de problemen niet zo 1, 2, 3 door ons zelf zijn op te lossen. Kortom: de klant is koning!

Waarom sponsoren wij Achilles?

Via onze Facebook-actie met de airhockeytafel lieten de Achillianen zien dat ze hart hebben voor hun club en dat het 1 grote familie is. De likes voor de nominaties stroomden binnen en Achilles was niet meer in te halen. Wat was dat gaaf!

Het contact was gelegd en na wat nadere kennismaking met leden van de sponsorcommissie hebben wij uiteindelijk besloten om Achilles te gaan sponsoren. Het voelde meteen goed en vertrouwd. We vinden het leuk om binding te hebben met een sportclub en kennis te maken met hun leden. Om dat te bewerkstelligen komen we binnenkort zeker een keer naar de club om wat wedstrijden te bekijken en de daadwerkelijke korfbal-sfeer te proeven.

Uiteraard hopen wij ook veel Achillianen te mogen begroeten in onze winkel op het Thomsonplein en dat ze zelf gaan ervaren wat de voordelen zijn van kopen bij Stadhouder. Iedereen is van harte welkom.

We wensen alle teams van Achilles veel succes!

 

Firma Stadhouder & Zn
Thomsonplein 15
2565 KT Den Haag
Tel 070 3609108

www.stadhouder.nl

Datum 23-04-2016 11:03
Tags