Fietsenrally komt eraan!

Terug van weggeweest staat de Fietsenrally weer op het programma. Geïnspireerd op de prestaties van onze Steven Kruijswijk, maar dan toch iets minder prestatiegericht, is er een prachtig parcours uitgelegd door de organisatie met allerhande vragen, opdrachten en meer. Weer of geen weer, wind mee of tegen, hier wil je bij zijn. De Fietsenrally vindt plaats op zondag 19 juni. De eerste teams hebben zich al aangemeld, dus schroom niet om dat voorbeeld te volgen!

Vanaf 9:30 kun je in de kantine terecht voor een lekker bakkie. Om 9:45 wordt de uitleg gegeven en om 10:00 zal het startschot gegeven worden. De bijdrage bedraagt €5 voor groepen tot 5 personen. Is je groep groter dan 5 dan wordt een bijdrage gevraagd van €10 wat ten goede komt van ‘de meter van Achilles’.

Opgeven doe je in teamverband. Hoe groot je team is mag je zelf bedenken. Opgeven doe je bij Erwin via een mailtje (erwindel@hotmail.com of appje (06 28 38 67 34) waarbij je de en teamnaam en aantal personen doorgeeft o.v.v. Fietsenrally 2016. Je kunt uiteraard later gewoon meer mensen aan je team toevoegen, maar dat willen we t.z.t. uiteraard wel weten.

De volgende teams hebben zich al gemeld:

* Team 10
* Team Canary
* CR Dames
* Team Whisky

 

De CR

Datum 05-06-2016 11:59
Tags