Update CR Kamp 2016: we gaan naar Schaijk!

Kamp zorgt voor onvergetelijke herinneringen en ervaringen. Vorig seizoen was het Ready-kamp een groot succes. Ook het Achilleskamp kende een dampende editie. En vanaf NU kun je je weer opgeven voor het leukste Achilles-evenement van het jaar voor 18+.

Dit wil je niet missen! Geef je dan ook snel op bij Henk via een appje, smsje, belletje (06 81 46 55 11), of mailtje (henk-kop@hotmail.com). De kosten bedragen dit jaar €100.

Willen degenen die zich hebben opgegeven dat nog niet gedaan hebben z.s.m. hun aanbetaling van €50 overmaken?

Dit kun je overmaken naar NL03INGB0000178155 t.n.v. HKV Achilles o.v.v. CR kamp 2016. Je mag uiteraard ook in één keer het hele bedrag overmaken.

Het kamp vindt plaats van 24 t/m 27 juni. We gaan naar De Holenberg in het prachtige Schaijk. Vanaf 16 uur ben je welkom en vanaf 19 uur staat het eten klaar. Ben je later en denk je trek te hebben, laat het dan weten en dan zal er nog een portie voor je klaar staan. De bedoeling is dat je op eigen gelegenheid naar Schaijk komt. Mocht je geen vervoer hebben, laat het ons dan weten, dan brengen we je met iemand in contact die een plekje over heeft.

Dit was even een tipje van de sluier. Check de event-pagina op FB en de stukjes in de krant voor updates. Hierop worden onder andere de teams en het thema bekend gemaakt.

Wil je vast zien wie er nog meer gaan? Check de event-pagina op FB.

De CR

Datum 04-06-2016 11:00
Tags