Nieuwe sponsor: Verkeersschool Philippo

Je hebt het nieuwe spandoek van Verkeersschool Philippo misschien al zien schitteren aan de zijkant van ons hoofdveld. Wij heten de eigenaren, Arno en Vera van Blitterswijk van harte welkom als nieuwe sponsor van onze vereniging.

Verkeersschool Philippo is een echt familie bedrijf. De rijschool, waar je terecht kunt voor je rijbewijs voor de auto, motor, scooter, aanhanger en theorielessen, is in 1954 vanuit huis door de ouders van Arno van Blitterswijk opgericht. Begin jaren 60 zijn ze verhuisd naar het huidige pand op de Valkenboslaan 173 in Den Haag. Arno heeft in 1984 zijn instructiepapieren gehaald en is toen in de zaak gekomen. Zijn vader overleed in 1996 en vanaf dat moment runt hij de zaak met zijn moeder. Sinds 10 jaar werkt ook Vera, de vrouw van Arno in de zaak. Zij heeft in die tijd de taak van zijn moeder overgenomen en runt de administratie. Zijn moeder helpt nog steeds en is regelmatig op de zaak te vinden. De jongste zoon van Arno en Vera, Yorick, geeft inmiddels ook les.

Arno en Vera hopen op een lange samenwerking met Achilles. Zij zien Achilles als één grote familie, iets wat hen heel erg aanspreekt. Het is altijd gezellig bij verkeersschool Philippo en de mensen komen er graag binnen. De leden van Achilles zijn van harte welkom voor advies over de rijopleidingen die zij verzorgen. Schroom dus niet om binnen te stappen en vooral te vertellen dat je van Achilles bent, dan krijg je de eerste rijles gratis.

Datum 17-05-2016 00:11
Tags