Schoolkorfbaltoernooi één groot feest bij Achilles

Afgelopen woensdag 18 mei was het jaarlijks terugkerende schoolkorfbaltoernooi. Dit jaar waren er maar liefst 220 kinderen uit de groepen 5/6 & 7/8 die meededen. De deelnemende scholen: CBS De Vliermeent, Ds. D.J. Karresschool, Kindcentrum Bamboe en KBS De Oase. TOEGEVOEGD: leuk verslagje van Cocky, de gymjuf van de Vliermeent.

Het was ontzettend leuk om te zien dat de kinderen allemaal aan het genieten waren van onze oh zo leuke sport!

Dit feest was nooit een feest geworden zonder een grote groep vrijwilligers, waar ik keer op keer van op aan kan. Ik wil daarom de volgende mensen bedanken:
Lars Alsem
Jeroen Alsem
Monique Alsem
Tanja van Duyvenbode
Nikki de Groot
Lida van der Hoeven
Margot van Loon
Benthe van Loon
Rene van Loon
Joren van Nieuwenhuizen
Alex Opmeer
Simon Pot
Rick Pot
Olga van Reijn
Wesley Smit
Sander Suurd

Jullie zijn de beste!


Groetjes Malou

Lid worden of meetrainen?

Heb je zin om lid te worden of om eerst een paar keer mee te trainen? Stuur dan een bericht via onze Contactpagina of kijk op Lid worden.

CBS de Vliermeent

Cocky, de gymjuf van de Vliermeent plaatste dit leuke stukje in het  'Vrijdagnieuws'  van de Vliermeent:

Verslag korfbaltoernooi

Tien teams van De Vliermeent deden afgelopen woensdag mee aan het korfbaltoernooi op het Achillesveld!

Zes teams uit de groepen 5 en 6 speelden eenvakskorfbal en vier teams uit de groepen 7 en 8 korfbal speelden in twee vakken.

Het weer werkte deze keer heel goed mee en de stemming zat er prima in. De kinderen waren enthousiast en deden hun uiterste best!

Soms werd er gewonnen, soms gelijk gespeeld en ook af en toe verloren. Vliermeent 2 van gr. 7/8 plaatste zich ongeslagen voor de stedelijke finale van volgende week, evenals Vliermeent 4 van gr. 5 en 6. Voor de derde finaleplaats in de categorie 5/6 moesten Vliermeent 1 en Vliermeent 2 tegen elkaar spelen. Wat was dit een spannende wedstrijd! De teams gingen helemaal gelijk op totdat Vliermeent 2 uiteindelijk een doelpunt meer scoorde en daardoor door was naar de stedelijke finale. Jammer voor Vliermeent 1, maar zo gaat dat in de sport.

En Vliermeent 2 heeft van gr. 5/6 de strafworpen "bokaal" hebben gewonnen! De kinderen kunnen heel trots op zichzelf zijn.

Het was een heel gezellige en sportieve middag. Ik wil alle coaches hartelijk bedanken voor hun inzet en enthousiasme!

Wij wensen de finalisten heel veel succes volgende week!

Cocky Beugel, gymjuf

Datum 19-05-2016 23:33
Tags