We zijn (weer) live!

Zo, daar istie dan... na maanden zonder een werkende website is hkvachilles.net weer alive and kicking. Er is in de tussentijd keihard gewerkt door een in eerste instantie gefrustreerde maar al snel enorm enthousiaste groep Achillianen om een nieuwe site te bouwen dat weer kan fungeren als prachtig visitekaartje voor onze mooie club.

hoofdartikel.JPG

 

In samenwerking met Dick van der Heiden is een site tot stand gekomen waar wij als Website-cie samen met alle Achillianen trots op kunnen zijn. Even terug naar het begin, wat tevens het einde betekende van onze oude site. Zoals iedereen weet is onze site een lange tijd uit de lucht geweest en dat is in dit digitale tijdperk eigenlijk “not done”. In een mail naar alle leden heb ik al kort uitgelegd wat precies de reden was van het continu offline zijn van onze site en vanwege mijn enthousiasme over de nieuwe site wil ik daar ook niet al te veel woorden aan vuil maken. In de maanden tussen start en finish is in eerste instantie gezocht naar een partij om mee samen te werken. Deze partij werd al redelijk snel gevonden in de persoon van Dick van der Heiden. Dick heeft ons als commissie geïnformeerd over de mogelijkheden en is met onze input aan de slag gegaan. Al snel kwam er een concept waar wij als commissie erg content mee waren.

Nadat alle betrokkenen de nieuwe opzet hadden bekeken werd er al snel over gegaan tot actie. Een website moet immers gevuld worden met informatie en daar zit uiteraard veel werk in. Na talloze mailtjes (echt, heul veel!) en appjes kwam uiteindelijk de site die je nu voor je ziet tot stand. En het resultaat mag er zijn!

Op dit moment zijn we live met www.hkvachilles.net en www.hkvachilles.nl. Natuurlijk moeten er nog wat puntjes op de i gezet worden. Zo missen we bijvoorbeeld nog invulling voor de teampagina's en zijn we nog druk bezig met het aanmaken van nieuwe “.nl” emailadressen.

Ook nieuw is de link die gemaakt is tussen onze nieuwe site en de website van Antilopen. Dat wil zeggen dat onze site iedere dertig minuten automatisch updates binnen krijgt zodat alle standen direct te zien zijn op onze eigen site. Belangrijk daarbij is wel dat uitslagen van wedstrijden zo snel mogelijk doorgevoerd worden op de Antilopen site zodat ook deze info snel beschikbaar komt op onze site. Daarbij is de site nu ook “responsive”, wat wil zeggen dat deze automatisch aangepast wordt voor bijvoorbeeld je mobiele telefoon.

Dus bij deze wil ik alle Achillianen uitnodigen onze nieuwe website te bezoeken. Valt je iets op? Of mis je iets? Meld het dan via het contactformulier onder “contact” zodat wij er voor kunnen zorgen dat alles er uiteindelijk op en top uit ziet.

Dan rest mij nog mijn grote bewondering en dank uit te spreken voor de groep vrijwilligers die dit allemaal voor elkaar hebben gekregen. Erika Labordus, Joost van Soest, Desiree de Bruin en Marijke Baan hebben als Website-cie laten zien hoe belangrijk vrijwilligers zijn voor onze club. Een groep vrijwilligers waar Achilles trots op mag zijn! En wat ook absoluut niet mag ontbreken is een groot dankwoord aan het adres van de altijd enthousiaste Dionne van Dongen en René van Loon, die er samen voor hebben gezorgd dat onze Facebook pagina up to date bleef in de periode dat onze site uit de lucht was. Grote klasse!

Ik wens jullie bij deze veel plezier met onze mooie nieuwe site!

Datum 06-04-2015 01:03
Tags