Cr kamp 2016: Opgeven kan nog steeds!

Kamp zorgt voor onvergetelijke herinneringen en ervaringen. Vorig seizoen was het Ready-kamp een groot succes. Ook het Achilleskamp kende een dampende editie. En NU kun je je weer opgeven voor het leukste Achilles evenement van het jaar voor 18+.

Dit wil je niet missen! Geef je dan ook snel op bij Henk via een appje, smsje, belletje (06 81 46 55 11), of mailtje (henk-kop@hotmail.com).

De kosten bedragen dit jaar €100. Willen degenen die zich hebben opgegeven dat nog niet gedaan hebben z.s.m. hun aanbetaling van €50 overmaken? Dit kun je overmaken naar NL03INGB0000178155 t.n.v. HKV Achilles o.v.v. CR kamp 2016. Je mag uiteraard ook in één keer het hele bedrag overmaken.

Het kamp vindt plaats van 24 t/m 27 juni. We gaan naar De Holenberg in het prachtige Schaijk. Vanaf 16 uur ben je welkom en vanaf 19 uur staat het eten klaar. Ben je later en denk je trek te hebben, laat het dan weten en dan zal er nog een portie voor je klaar staan.

De bedoeling is dat je op eigen gelegenheid naar Schaijk komt. Mocht je geen vervoer hebben, laat het ons dan weten, dan brengen we je met iemand in contact die een plekje over heeft.

Dit was even een tipje van de sluier. Check de event-pagina op FB en de stukjes in de krant voor updates. Hierop zijn onder andere de teams en het thema bekend gemaakt.

Bericht van 9 juni:

Over drie weken zullen we met zijn allen op kamp gaan. Zouden jullie z.s.m. de 100 euro die je moet betalen voor het kamp willen overmaken naar NL03INGB0000178155 t.n.v. HKV Achilles o.v.v. CR kamp 2016? Genoeg serieuze zaken, op naar het plezier! Onderstaand vind je de thema's van dit jaar met daarbij de bijbehorende teams. In deze formatie zal je tijdens het kamp je spellen spelen, je corvee taken uitvoeren enzovoorts.

60’s

70’s

80’s

90’s

Sophie Louise Vera Dinna
Niki Zoë Puck Renee
Fabian Erwin L Erwin v Veen Erwin Bodaan
Alex B Niek Rinus Henk
Roger Dylan Sten Jasper
Marieke  Elmar  Jarreth  Rick
 Bas  Tom  Jeanette  

Je hebt nog 3 weken de tijd om je outfit bij elkaar te regelen en je teamspirit op te bouwen.


Op vrijdag 24 juni a.s. is het de bedoeling dat je op eigen houtje richting Schaijk komt. Om precies te zijn naar: Udensedreef 14, 5374 RK Schaijk. Je bent vanaf 16.00 welkom. Om 19.00 zullen we gaan eten en om 21.00 begint het eerste spel. Laat nog even weten hoe laat je komt en met wie je samen rijdt. Zo kunnen we zorgen dat we met zo min mogelijk auto's richting Schaijk hoeven.

Maandag ochtend vertrekken we weer met zijn allen richting Den Haag. Moet je nou maandag gewoon werken? Laat dit dan ook even weten (i.v.m. met het aantal auto's die op zondag vertrekken richting Den Haag).


De volgende dingen moet je zelf meenemen vanuit huis:

  • Slaapzak / Dekbed
  • Onderlaken
  • Kussen
  • Kussensloop


Nogmaals... Vergeet niet te betalen!

We hebben er zin in!!


Liefs, de CR

Datum 12-06-2016 22:34
Tags