Achilles ontvangt Certificaat Arbitrage proof

Achilles timmert hard aan de weg en met succes. De wedstrijdploegen spelen op steeds hoger niveau, zowel bij de senioren als de jeugd. Het ledenaantal is gegroeid en het huishoudboekje op orde. Op de JAV van 10 juni werd daar nog een mooi resultaat aan toegevoegd. Door het KNKV kreeg Achilles het Certificaat Arbitrage proof uitgereikt. Weer een mooie mijlpaal in onze rijke clubhistorie. Voor dit certificaat moet je o.a. een beleidsplan Arbitrage hebben, structureel scheidsrechters opleiden en spelregelavonden organiseren.

Het KNKV hecht groot belang aan het scheidsrechterbeleid van verenigingen. Daarom was niemand minder dan Henry van Meerten (Manager Arbitrage en scheidsrechter van de finale in de Ziggo Dome) naar Den Haag afgereisd, om namens het KNKV het certificaat aan onze voorzitter Wout Broers te overhandigen.

Van de ruim 500 verenigingen in Nederland heeft Achilles als 16e deze onderscheiding ontvangen. In tegenstelling tot 3 jaar geleden behoren we nu dus tot de top van Nederland. Het certificaat is een mooie blijk van waardering voor onze nieuwe KNKV-scheidsrechters en de deelnemers aan de opleiding.

Datum 13-06-2016 19:12