Ook de gemeente Den Haag beloont onze vrijwilligers!

De belangeloze inzet vrijwilligers is bijzonder. Vrijwilligers doen belangrijk werk en dat verdient een waardering. Als dank voor hun inzet mogen alle vrijwilligers óók in 2016 een cadeau uitkiezen in de webwinkel die de gemeente speciaal voor vrijwilligers heeft geopend. Het tegoed van 2016 voor vrijwilligers bedraagt 20 credits. Ook alle Achillesvrijwilligers mogen shoppen, registeren doe je via www.denhaagdoet.nl/webwinkel. Jullie hebben het verdiend!

Wat zit er in de webwinkel? 
De webwinkel, is gevuld is met een enorme keuze aan cadeaus. Het aanbod is erg divers: zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een dagje naar Madurodam, of voor een voucher van Rituals, Dille & Kamille of Oil & Vinegar. Je kunt er ook voor kiezen om naar de bioscoop te gaan of te gaan zwemmen in een van de Haagse zwembaden. 

Een greep uit het aanbod: een wedstrijd van ADO Den Haag, schaatsen of skiën in De Uithof, Sea Life Scheveningen, Omniversum, overnachting Crowne Plaza, film Pathé, Mauritshuis, Koninklijke Schouwburg, Haagse zwembaden, vouchers van Dille & Kamille, Rituals en Oil & Vinegar, digitale weegschaal, tegoed HTM, 3-gangen menu Humphrey’s, Madurodam, Stomerij Palthe, Mathijs Maaltijdbox

Kortom: alle vrijwilligers mogen shoppen! Ook in 2016. Vrijwilligers kunnen zich registreren en hun waardering uitkiezen op www.denhaagdoet.nl/webwinkel. Jullie hebben het verdiend!

Groet,
Sten

Datum 16-06-2016 19:33
Tags