Een nieuwe werkgroep doet haar intrede…..

Tot op heden houden de leden van de TC zich bezig met het organiseren van de oefenwedstrijden en toernooien voor de diverse teams van Achilles. Gezien de hoeveelheid aan taken en verantwoordelijkheden van de TC is de wens uitgesproken dat de organisatie rondom oefenwedstrijden en toernooien elders wordt belegd. Met ingang van het nieuwe seizoen ‘16/’17 doet de werkgroep ‘regie op oefenwedstrijden en toernooien’ haar intrede. Het doel van de werkgroep is om de coördinatie, planning en organisatie rondom oefenwedstrijden en toernooien gedurende het seizoen in goede banen te leiden.

Vanaf het begin van het nieuwe korfbalseizoen start de werkgroep actief. Als eerste doen wij een ‘rondje langs de velden’ en inventariseren wij bij alle coaches (van senioren tot de F-jes) wat hun wensen zijn op het gebied van oefenwedstrijden. Waar kan de werkgroep hen hierin ondersteunen? Daarna zullen wij aan de hand van een seizoenplanning onze acties inzetten opdat de Achillesteams iedere keer een mooi oefenprogramma hebben!

Aangezien het oefenprogramma(augustus) voor de start van het nieuwe seizoen grotendeels al rond is, zal de werkgroep hier geen actieve rol meer in spelen. Dit neemt de TC nog voor haar rekening.

Naast een goede afstemming met de coaches is het belangrijk dat wij nauw samenwerken met de diverse commissies (kantinecommissie, wedstrijdsecretariaat, TC, scheidsrechtercommissie). Het is natuurlijk belangrijk dat alle partijen tijdig zijn geïnformeerd en dat alles op rolletjes loopt.

De werkgroep verzorgt daarnaast ook de externe contacten met andere korfbalverenigingen over oefenwedstrijden of toernooien. Voor nu wil de werkgroep deze informatie met jullie delen. Mocht je aan de hand van dit bericht de werkgroep vragen hebben of tips willen geven… laat het ons weten!

Namens de werkgroep ‘regie op oefenwedstrijden en toernooien’,

Margot van Loon

Sabrina Sanches

Datum 19-06-2016 23:26
Tags