CR Nieuws

Nieuw jaar, nieuwe feestjes en gezellige avonden! Ook de CR is weer van start gegaan en heeft zich voorgenomen gezellige, meeslepende, feestelijke en smakelijke activiteiten te organiseren. In de samenstelling van de commissie is het één en andere veranderd: Puck, Louise, Jasper en Henk hebben afscheid genomen van de commissie. Dank voor jullie inzet de afgelopen jaren!

Nu was de commissie aardig gevuld maar met vier sterkhouders die verdwijnen is er ruimte voor versbloed in de vorm van Erwin van Veen. De CR bestaat daarnaast uit Vera (voorzitster), Annika (penningmeesteres), Sophie (typemiep/ a.k.a. notuliste), Tessa (bier en koekjes) en Erwin de L.

(FB/stukjes). Zoals je wellicht eerder hebt gezien vindt het eerste feestje plaats op zaterdag 24 september. Daarnaast staat ook de hapjesavond al gepland.

  • Zaterdag 24 september Openingsfeest!
  • Vrijdag 7 oktober Hapjesavond
  • Vrijdag 11 november Pubquiz

Dartavond, fietsenrally, kamp, filmavond en natuurlijk her en der een feestje kun je ook naar uitzien, maar hebben nog geen vaste datum op de kalender, want dat wordt nog overlegd met andere belanghebbenden!

Heb je een leuk aanvullend idee voor een activiteit of een thema, dan kun je je ei kwijt bij Vera of onder de betreffende FB-oproep.

Groetjes en in ieder geval tot 24 september!

De CR

Datum 28-08-2016 21:51
Tags