UPDATE: Achilles/Semmydag

De Achilles/Semmydag zal 1 oktober plaatsvinden. Nog even een korte uitleg van een Achilles/Semmydag voor de nieuwe leden onder ons. Het is de bedoeling dat alle teams van Achilles een ludieke actie verzinnen om zoveel mogelijk geld op te halen voor Achilles en voor Stichting Semmy. De opbrengst van deze dag zal in gelijke bedragen verdeeld worden over Achilles en Stichting Semmy. Over de acties mogen jullie je fantasie de vrije loop laten, van bijvoorbeeld een sponsorloop tot koekjes verkopen je mag alles doen wat jullie leuk lijkt. Update: Bekijk de nieuwe acties!

We zullen een lijst bijhouden waarop te zien is welk teams welke actie organiseert. Zo kan je makkelijk zien wat er al gedaan wordt door de andere teams. Het hoeft uiteraard niet dat je de actie uitvoert op 1 oktober zelf het mag ook al in de weken daarvoor plaatsvinden. Zolang je het uiteindelijke bedrag van jullie actie maar op 1 oktober aan ons door kan geven. Hieronder de lijst met alle teams erop. Deze lijst komt ook op een grote poster in de kantine te hangen. Geef je actie door aan run4iris@hkvachilles.nl zodat wij jullie op de lijst kunnen zetten!

Alle acties voor de Achilles/Semmydag zijn tot nu toe hartverwarmend. Zo speelde de E afgelopen zaterdag een sponsorwedstrijd tegen elkaar waarbij ze per doelpunt gesponsord werden en zij scoorden samen maar liefst 27 keer. De F2 had een spontane actie, zij verkochten druifjes aan de mensen langs het veld en dit leverden ze maar liefst €18,50 op. De A3 verkoopt hele leuke zelf ontworpen tassen, hun teller staat al op 49 verkochte tasjes. De lijst met acties wordt steeds voller, we zijn benieuwd naar alle andere acties die georganiseerd gaan worden. Zodra je iets hebt bedacht met je team stuur je ons dan een mailtje? Dit kan naar run4iris@hkvachilles.nl.

Bekijk de update met acties:

Achilles%20Semmydag%20versie%202.PNG

Datum 18-09-2016 23:10
Tags