Gratis blessure-check voor alle leden van Achilles

Achilles biedt al haar leden die een blessure hebben opgelopen de kans om op korte termijn zonder kosten gezien te worden bij praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie APPÈL, gevestigd aan de Mient 667 in de Vruchtenbuurt. Dit kunnen blessures zijn die u heeft opgelopen tijdens het sporten maar u bent ook van harte welkom als u de blessure op een andere manier heeft opgelopen. Lees verder om te lezen hoe je een afspraak maakt!

De fysiotherapeute zal uw blessure onderzoeken en een vrijblijvend advies geven over het te volgen beleid. Gemiddeld genomen zal de inventarisatie van uw klacht ongeveer 10-15 minuten in beslag nemen.

U kunt u aanmelden voor de blessure-check door een email met naam, leeftijd, team en telefoon-nummer te sturen naar appel@appelfysio.nl. U kunt ook bellen naar telefoonnummer 06-18725827. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen voor het maken van een afspraak.

De screening van de blessure vindt plaats in onze praktijkruimte. Deze ruimte bevindt zich vlakbij Achilles, aan de Mient 667 (hoek Appelstraat).

Tanja van Houten/Angelique Runderkamp
Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie APPÈL
Mient 667
2564 LH Den Haag

Datum 13-09-2016 19:54