Outdoor Cinema 16 september

Alle filmfanaten opgelet: vanwege het grote succes van vorig seizoen is er ook dit jaar weer een Outdoor Cinema op Achilles. Deze keer zal deze voor de A, B en C jeugd worden georganiseerd. Op vrijdag 16 september zullen we op een groot scherm via de beamer weer een fantastische film voor jullie aanzetten. Welke film dat wordt is een verrassing, maar mocht je een goede tip hebben dan staan wij daar uiteraard voor open. Het moet dan natuurlijk wel een film zijn die leuk is voor jongens en meisjes uit de A, B en C teams.

Kortom: wij zorgen voor een goede film, gezelligheid en een lekker versnapering voor tijdens de film. Daarom vragen we voor deelname aan dit spektakel €1,50. Mocht je het liefst je films kijken terwijl je onder een heerlijk knus en warm dekentje ligt dan mag je die natuurlijk altijd meenemen!
We hopen jullie allemaal vrijdag de 16e te zien op Achilles. Vanaf acht uur zijn jullie welkom bij Achilles, de film zal niet lang daarna worden ingestart. Tips voor de film kunnen geappt of gemaild worden naar Rinus (rinus.cost@hkvachilles.nl / 06 – 811 742 33).


Namens de AC,
Puck en Rinus

Datum 12-09-2016 11:23
Tags