Wedstrijd van ADO Den Haag bij wonen?

Hoi ADO-fans, zondag 30 oktober zijn de kangoeroes en pupillen (D t/m F) van HKV Achilles welkom in het Kyocera stadion om een wedstrijd van ADO Den Haag bij te wonen. De wedstrijd begint om 16.45 uur en de tegenstander is AZ uit Alkmaar. We zitten op de kidstribune en de kaartjes kosten €8,- per kind. Dit kan op de dag zelf bij Susan betaald worden.

We zullen tussen 14.45 en 15.00 uur op Achilles voor de poort verzamelen en naar tram 3 lopen om daarmee naar het stadion te gaan. Je hebt dus ook een OV-kaart (met saldo) nodig.

Lijkt het je leuk om mee te gaan, vraag dan aan je ouders of je mee mag en geef je dan vóór 26 september op bij Susan. Aanstaande dinsdag (13 september) is Susan om 19.30 uur op het veld en kan je je opgeven. Het opgeven kan ook via de mail (suusmiddeldorp@yahoo.com) of stuur een sms of appje (06-51031491). Vermeld even je ploeg erbij. Trainers zijn ook welkom en kunnen zich dus ook opgeven.

We hopen met een grote groep Achilles te vertegenwoordigen, maar het aantal kaartjes dat we kunnen krijgen is beperkt, dus geef je snel op!

Groetjes,

Susan en Britt

Datum 25-09-2016 23:10
Tags