Geslaagd weekend en op naar de Achilles/Semmydag

image001.jpg hoofdartikel

Zaterdag begon al vroeg met een waterig zonnetje en het werd ongewoon warm voor de tijd van het jaar. Maar heel welkom en het zorgde mede voor een geslaagd weekend. Al vroeg stond daar de A2, compleet uitgerust met attributen en vers fruit. Speciaal voor de Achilles/Semmydag gesponsord door Eurowest om smoothies te verkopen. En vorige week plukte onze F2 eigenhandig druifjes en verkocht deze met een mooie smile. De laatste weken is er al meer uitleg gegeven over wat stichting Semmy doet, waar zij voor staat en waarom onze vereniging haar een warm hart toedraagt. Mooi om te zien dat iedereen die Iris nooit hebben gekend zich inzetten om geld op te halen voor dit mooie doel. Semmy verricht op dit moment veel onderzoek en haalt al resultaten, maar natuurlijk blijft er geld nodig en daar helpen wij aan mee.

hoofdartikel.JPGVier jaar geleden is vanuit de PR commissie het idee neergezet om een Semmydag te organiseren en dit bleek succesvol. Ons 1e team speelt in Semmyshirts, gesponsord door orthodontistenpraktijk Stefan Beckman (Stefan heeft zelf ook eenmaal meegelopen met de run en vond het een kippenvelmoment) en dat is bijzonder, want wie speelt er met een stichting op zijn sponsorshirt. Wie nog niet heeft meegelopen met de run4semmy (wij noemen dit de run4iris), zal het eens moeten ervaren. Met een grote groep lopers uit heel Nederland, binnenlopen in het Olympisch stadion in een wolk van blauwe herkenbare Semmyshirts. Steeds meer Achillianen lopen mee en halen al een bedrag binnen door deelname, maar dat is niet genoeg. Vandaar het initiatief van onze vereniging om naast deelname ook geld binnen te halen door een Semmydag te organiseren. Op 1 april organiseerde de PR een succesvol sponsorevent met als onderdeel een veiling. Er is toen veel geboden op de mooiste artikelen die door sponsoren beschikbaar zijn gesteld. Toen is er al € 1000 gedoneerd. En nu is het op 1 oktober weer zover: de Achilles/Semmydag. Belangrijk voor onze vereniging, omdat buiten het bedrag wat wij ophalen voor Semmy er ook plaats is voor saamhorigheid. Voor zondag 16 oktober ligt de wens om veel Achilles lopers te zien in het mooie blauwe shirt. Wie zich nog niet heeft opgegeven: op de website van www.stichtingsemmy.nl koop je voor de Amsterdam marathon je deelnamebewijs en geef daarna je op via run4iris@ hkvachilles.nl. Zo weten Jolanda en Arie Rog, ouders van Iris en Ivo, dat je meeloopt en krijg je een warm welkom!
Aanstaande zaterdag zullen zij ook met een deelnemerslijst rondlopen zodat je je dan ook nog kunt opgeven.
Terug naar onze fantastische A2, een team met talentvolle spelers lieten dit weekend zien dat zij goed zijn in samenwerken en fruit mixen. De opbrengst liegt er niet om: €300! En wat te denken van de CR, zij verkocht tijdens een zeer geslaagde S party, 116 Semmyshotjes. Een goed begin en ik heb zin in het komend weekend. Zijn jullie ook benieuwd naar alle acties en uitvoeringen? Kom zaterdag naar Achilles en neem je portemonnee mee.
Denk maar aan wat vlinderbuttons, tassen, sponsen, Lucky ball, Jesus Christ, zweetbandjes, water en taart met elkaar hebben te maken. Kom het ervaren en geniet!

Datum 27-09-2016 16:46
Tags