De grote clubactie begint weer!

De Grote Clubactie (GCA) zorgt ervoor dat Achilles geld krijgt om leuke dingen mee te doen. Van elk verkocht lot van €3 krijgt Achilles 80% (dus €2,40)! We moeten dus met z'n allen zovéél mogelijk loten verkopen, zodat we zoveel mogelijk geld voor Achilles binnenharken. De eerste week van oktober leg ik alle lotenboekjes in de teamvakjes van de C t/m F-jes in de kantine. Als de trainers de boekjes hebben uitgedeeld mag je meteen met de verkoop beginnen. Online-verkoop van loten kan ook, daarover krijgen jullie nog een mailtje. Lees verder voor meer informatie over de verkoop van de loten en de prijzen die daarmee te winnen zijn!

Dit jaar willen we jou vragen om leuke ideeën te geven. Dit kan van alles zijn: een kinderhoek in de nieuwe kantine, een speeltoestel voor buiten etc. Verzin maar iets, schrijf het op een briefje en stop het in de Grote Clubactie Inleverbox die binnenkort in de kantine komt te staan.

Je hoeft niet met geld over straat te lopen. De verkopers geven een machtiging om het bedrag van de loten automatisch van hun bankrekening te laten afschrijven. Zorg er daarom goed voor dat ze de bankrekening invullen en een handtekening zetten. Ook het adres duidelijk laten invullen.

Als je boekje vol is kun je het in de Inleverbox in de kantine stoppen. Wil je een extra boekje, stop dan bij het volle boekje een briefje in de Inleverbox en ik zorg via je trainer dat je nog een boekje krijgt.

Nieuw dit jaar: een film van Pathé Thuis voor lotenverkopers. Jullie kunnen thuis je favoriete film bekijken met het hele gezin of vrienden. Jullie hebben de keus uit 2 films voor de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar. Je kunt de film aanvragen via www.kids.clubactie.nl. Je ontvangt dan een e-mail met filmcode. Deze filmcode kun je verzilveren op de website van Pathé Thuis. De actie loopt van 1 oktober t/m 31 december 2016. Er zijn weer mooie prijzen te winnen voor de kinderen die de meeste loten verkopen. Om kans te maken op deze prijzen zorg je dat jouw lotenboekje van 20 loten vol komt.

Net als vorig jaar ontvangt IEDERE lotenverkoper bij 20 of meer verkochte loten een gratis entreekaart voor Slagharen, Bobbejaanland of een dagje Schiphol. Ook ontvang je een fikse korting op producten van Masita, zoals een wedstrijdbal of rugzak.

Speciaal voor de jeugd: www.kids.clubactie.nl De kids-website staat vol met tips en tricks voor de lotenverkopers om meer loten te verkopen! Ook komen er gedurende de actieperiode prijsvragen online waarmee lotenverkopers kans maken op leuke prijzen en kunnen lotenverkopers meedoen aan de Kids-verkoopwedstrijd!

Ik houd bij hoe de verkoop vordert en informeer jullie geregeld in Leeuwenkrabbels over de Grote Clubactie.

Groetjes van de GCA-er van Achilles

Astrid Franken

Datum 03-10-2016 18:15