CR Nieuws: Update PubQuiz & Gala-avond

De inmiddels traditionele PubQuiz komt er weer aan! Als het goed is stond vrijdag 11 november al in je agenda. Daar kun je nu bij zetten dat vanaf 19:45 de koffie klaar staat (en het pils koud, nu wel, echt waar) en dat om 20:00 de Quiz aller quizes aanvangt. Entrée bedraagt €2,50 p.p. voor de welbekende ton en is inclusief hapjes. Hmm, lekker hapjes. Het is alleen al de moeite waard om voor de hapjes te komen en als je er dan toch al bent: dan kun je net zo goed wat vragen beantwoorden! In een groepje, want dat is wel zo gezellig. Zet ook meteen zaterdag 09 december in de agenda (let op: dit is een andere datum dan eerder gecommuniceerd werd!), dan moet je namelijk je glamourkostuum tevoorschijn toveren. De eerste aanmeldingen zijn al binnen, lees verder hoe je zorgt dat ook jij er bij bent!

Voorwaarde is dat je groepje 18+ is en zich opgeeft inclusief teamnaam en aantal teamgenoten bij Erwin de L. via een appje naar 0628386734 of mailtje naar ErwinDeL@hotmail.com. Uiteraard kan de samenstelling van je team wijzigen naarmate de PubQuiz dichterbij komt. Werving en selectie. Dat begrijpen we wel. Dat is geen probleem, maar graag even doorgeven i.v.m. de hapjes. Geef je team snel op want het aantal plekken is beperkt!

In het vorige stukje werd vermeld dat Peter Zoutendijk gestrikt was als presentator. Helaas gaat dat feestje niet door. Maar niet getreurd, hij is gewoon aanwezig als onderdeel van het Fietsenrallyteam.

De volgende teams hebben zich al opgegeven:

* A-papa’s

* A-mama’s

* Titelverdediger ‘Het is een kikker’

* Team meisjes van Rianne

* De Moordwijven

* Het ‘Fietsenrallyteam’

* Weer tweede

* Team EIBER Hof Blond

* Team EIBER De Baron

* Knooppunt A4

* Team hopelijk niet laatste

Gala-avond

Gezien het competitieschema en speeltijden wordt de gala-avond verplaatst naar vrijdag 9 december. Dus trek je glitterjurk een weekje eerder uit de kast en breng je glamour kostuum naar de stomerij want op vrijdag 9 december dus verandert de kantine voor één avond in een kerstelijk paradijs van kerstbomen, gezelligheid, ballen en mistletoe. Het feest is voor 18+. Houd FB en het krantje/website in de gaten voor updates.

Datum 06-11-2016 12:04
Tags