Nerveuze vuurdoop Achilles 1 in Overgangsklasse

Na winst tijdens de Haagse Korfbaldagen, volgde de echte start in klasse OKA. Na een nerveus begin kon Achilles net te laat aanhaken en won Antilopen terecht de punten: 25-23. Ook team 2 startte wat stroefjes, maar pakte het daarna overtuigend op. Tegen KOAG werd het 13-25. Achilles 3 en 4 streden thuis in eigen Ock voor de punten, welke werden gewonnen tegen Velocitas en de Meervogels. Op de vroege zondagmorgen pakte Achilles 5 de punten tegen ALO. Onze A1 speelt dit jaar Hoofdklasse en zette een aardige eerste pot neer tegen Oranje Wit. Toch won Oranje Wit overtuigend, het werd 33-25. Alle thuisspelende juniorenploegen wisten de volle punten binnen te slepen! Achilles B1 speelde een leuke en goede pot tegen de Eibers. Zij konden nooit echt aanhaken, het werd maar liefst 7-23 voor de zwartwitten. Tot slot ook winst voor de B2, E3 en F1, de F'jes wonnen zelfs met 9-18! Lees verder voor alle wedstrijdverslagen en om de foto's te bekijken door Joost van Soest. Let op; hierbij ook foto's van vorig weekend!

Een wedstrijdverslag geschreven? Mail deze dan naar website@hkvachilles.nl

Kijk in het fotoalbum voor foto's door Joost van Soest. Allereerst foto's van de finales van Achilles 1 en A1 tijdens de Haagse Korfbaldagen: Competitie > Senioren > 5 november 2016 (voor Achilles 1), en de map Competitie > Jeugd > 4 november 2016 (voor Achilles A1). Ook werden er vorige week foto's gemaakt tijdens de oefenwedstrijden van Achilles C2 en C1, deze staan bij Competitie > Jeugd > 5 november 2016.

Afgelopen weekend werden er foto's gemaakt tijdens de wedstrijden van de thuisspelende juniorenploegen A2, A3 en A4. Deze staan bij Competitie > Jeugd > 12 november 2016.

Antilopen 1 - Achilles 1 25-23

Na een geweldig resultaat behaald te hebben met de Haagse Korfbaldagen gingen we vol goede moed ons eerste competitiewedstrijd in. Onze eerste tegenstander was Antilopen. Na weer heerlijk verwend te zijn met lekkere broodjes bij de coach voor het verzamelen gingen we dan om 17.00 richting Leusden. Voor de topografie-kenners onder ons ligt Leusden vlakbij Amersfoort en is het zo'n 100 km van ons geliefde clubhuis. Een afstand die we wel vaker dit seizoen moeten maken. Gelukkig weerhield dit sommige supporters niet om toch een kijkje te wagen, helemaal super! De wedstrijd zelf begon moeizaam. Lag het aan het licht in de zaal of de spanning van een eerste competitiewedstrijd op een niveau hoger, ik weet het niet. Het kwam Achilles alleen niet ten goede en zo werd er veelvuldig de korf niet geraakt. We pakten weliswaar de voorsprong 0-1 en zo ging het gelijk op tot 3-3 waarna Antilopen met scherp schoot en 4 keer op rij wist te scoren. Een extra tegenvaller aan onze kant, Bastiaan moest het veld verlaten met een hamstringblessure. Zijn vervanger Jeroen Alsem had niet eens tijd om warm te lopen en speelde een verdienstelijke wedstrijd. Achilles rechtte zijn rug en kwam mede met een doelpunt 10 seconden voor rust terug tot 10-9. De tweede helft was het er op of eronder. Hier was helaas pas halverwege de tweede helft sprake van, want Antilopen schoot loepzuiver en kwam met een rush snel naar 15-10 en 18-12. Daar is dan dat moment van de wedstrijd waar je besluit om te knokken als ploeg of om je over te geven. Opgeven komt niet voor in het handboek van how-to-be een Achilliaan. Daar kwam de spirit die we graag willen zien. Voor elke bal, voor elke rebound en zelfs voor elke meter werd hard gestreden. Dit resulteerde in onderscheppingen, vechtlust en doelpunten. We lieten zien over veerkracht en vechtlust te beschikken en hoe we als team onszelf moeten terug knokken. We waren er heel dichtbij 21-20, 23-22 en uiteindelijk nog 24-23 mede dankzij de goals van de wissels Twan en Raquel. Extra bedankjes aan de wissels Julia, Raquel, Jeroen en Twan die hun eigen wedstrijd op moesten geven om bij ons reserve te zitten. Uit ervaring kan ik spreken dat dit veel vergt van spelers en dan extra mooi dat ze ook een goede bijdrage hebben kunnen leveren. Deze wedstrijd winnen we dan niet, maar als we het elke week op kunnen brengen om de vechtlust en met name de positieve spirit uit te stralen dan gaan er nog een hoop mooie wedstrijden aankomen!

Kjeld

KOAG 2 - Achilles 2

Afgelopen zaterdag stond de eerste zaalwedstrijd van Team 2 op het programma. Na een aantal rondjes van de zaak om het Krimpenerwaard college door ondergetekende en Sander Nooteboom die gretig van het fietspad gebruik maakt om een slagboom te vermijden om toch nog die veertig meter dichterbij de zaal te kunnen parkeren, waren we rond 17:15 bij het juiste adres. Na de zoektocht naar het parkeerterrein kon de volgende alweer beginnen. In de kantine hing een grote flatscreen tv die live beelden van de zaal liet zien. De spelers (incl. ondergetekende) die de zaal alvast in wilden kregen te maken met een heus labyrint. Mirthe, Daniek en ik hebben nog een bezoek mogen plegen aan Sinterklaas en zijn lekkernijen, maar gelukkig wisten ook wij uiteindelijk de zaal te vinden. Eind goed al goed zullen we maar zeggen. Dan de wedstrijd. Twan, Jeroen, Raquel en Julia werden afgestaan aan Achilles 1 die in Leusden speelde. Mirthe en Fabian stonden daardoor in de basis, Tobias, Wesley, Malou en Daniek mochten op de bank plaatsnemen. Na een 0-1 voorsprong en via een 1-1 en 2-3 tussenstand werd de voorsprong uitgebreid tot een ruststand van 5 tegen 12. Op het verdedigend vlak waren de zaken dus ruim op orde. Aanvallend gezien losten we 65 schoten wat aangeeft dat we genoeg kansen creëren en dus genoeg doelpogingen hadden. In de rust werd nogmaals onderstreep dat het belangrijk is dat je de tweede helft niet gaat verslappen. Opnieuw beginnen op 0-0 en zorgen dat je ook die tweede helft ruim wint. Door in de tweede helft 8 doelpunten door te laten en zelf 13 te scoren hebben wij als team aangetoond dat we in staat zijn om de lijn van de eerste helft door te pakken in de tweede helft, waardoor een mooie einduitslag van 15-24 op het scorebord te zien was. Malou kwam er halverwege de tweede helft in voor de moegestreden Mirthe (die had al een hele wedstrijd in de A1 erop zitten) en tien minuten voor tijd was ook de kans voor de A1-ers om nog wat leuks te laten zien. Wesley en Daniek bekroonden invalbeurt nog door gelijk te scoren, Tobias en Malou hadden de pech dat elke bal eruit draaide. Je gunt het niemand.
Doelpuntenmakers: Michael (7), Ilan (6), Amel en Mariska (3), Fabian (2), Merel, Mirthe, Wesley en Daniek (1).

Team 2 boekte dus haar 8e officiële zege op rij en behoudt vooralsnog de ongeslagen status dit seizoen! Grote complimenten aan het team dat elke week in een andere formatie moet aantreden maar het toch voor elkaar krijgt een winnaarsmentaliteit te tonen, voor elkaar te werken, te strijden als een team en het plezier te behouden. Als Achilles mogen we trots zijn op onze brede selectie. Volgende week zal Maassluis 2 slachtoffer worden van de streak van Team 2, dus zorg dat je erbij bent om 16:45 in de eigen Ock!

Ilan

Achilles 3 - Velocitas 3

Afgelopen zaterdag avond stond voor het 3de de eerste competitiewedstrijd in de zaal op het programma. We mochten eindelijk weer een wedstrijd spelen in het oude verstouwde Ockenburg. Ook de tegenstanders waren voor ons al bekend, wij moesten namelijk tegen Velocitas. Op het veld speelden wij ook de eerste competitiewedstrijd tegen Velocitas, deze wonnen wij met 8 punten verschil, hierdoor begonnen wij met vertrouwen aan de wedstrijd.

De wedstrijd begon met een snelle 2-0 voorsprong, het leek kat in het bakkie te gaan worden, maar niets was minder waar. Na een stroeve eerste helft gingen wij de rust in met een 8-7 voorsprong.

Ook de tweede helft verliep moeizaam, wij hadden veel moeite om in ons spel te komen hierdoor liep Velocitas op ons in tot 11-11. Naar mate de tweede helft vorderde kwamen wij lekkerder in ons spel en wisten de wedstrijd naar ons toe te trekken, uiteindelijk wonnen wij de wedstrijd met 20-14, mede dankzij een goal van Lars die weer helemaal terug is van weggeweest. De eerste overwinning in de zaal is een feit.

Achilles 6 - KVS 6 8-10

Met Sandra terug uit Downunder, maar Mieke en Marieke afwezig was het weer tijd voor een potje zaalkorfbal. Marieke zit nog gezellig in een tropische storm en komt voorlopig nog niet naar huis. In eerste instantie zou Jeroen daarom als damen op de bank zitten, daar hij op de training ook al als meisje aan het partijtje mocht deelnemen. Jeanette zat uiteindelijk op de bank vergezeld door Jeroen en Erwin die na een spoedcursus scorebord bijhouden door scheidsrechter Koen daar direct bij aanvang mee de mist in gingen omdat ze de startknop niet konden vinden. Jeroen en Erwin waren niet de enigen die de startknop niet konden vinden want binnen de kortste keren stonden de Vissen met 2-0 voor. Die voorsprong hebben ze eigenlijk niet meer weggegeven. Hoewel het met rust 6-6 stond was het vervolg ronduit matig en kon KViS relatief eenvoudig de punten mee naar Visdorp nemen. Het was verder niet om over naar huis te schrijven dus hier laten we het deze week dan ook maar bij.

Groeten,

Erwin

Avanti 7 - Achilles 7

Opeens op de zondagavond realiseerde ik dat we dit weekend sinds een maand weer gekorfbald hadden en dat daar uiteraard een wedstrijdverslag bij hoort. Met frisse tegenzin toch maar even de laptop aangedrukt want het feit dat ik eindelijk over Henk zijn 'Jazz hands' kon schrijven gaf me toch de kracht om van de bank af te komen. Als voorbereiding op het zaalseizoen kregen we een shock te verwerken: twee oefenwedstrijden! Gelukkig zijn we onder beide wedstrijden uitgekomen en is er ook van trainen nog niks gekomen. Alleen Nelleke had al wat zaalminuten gemaakt tijdens de training en die begon daardoor logischerwijs op de reservebank. Een voorbereiding die beter bij ons past was ons vrijdagavond begeven in de kantine voor de pubquiz. Als team EIBER deden we onze naam eer aan en mochten we de eerste prijs van het seizoen noteren! Wat brakjes en met wat pijntjes hier en daar, Louise die nog nat was van de champagne en Alex die zich gelukkig voor de vrijdagochtend al een kater aangemeten had konden we aantreden tegen Avanti in Delfgauw. Alex had overigens op de donderdagavond nog wel aan een Syrische vluchteling uit moeten leggen waarom ze samen met een vriendinnetje aan het huilen was, gelukkig waren de tranen inmiddels weer opgedroogd. Zoals je kan verwachten na een paar weken niet korfballen hadden we wat moeite met het vinden van de korf. Gelukkig had de tegenstander hier ook last van en konden we gaan rusten met een 5-6 voorsprong. Het grote wachten was eigenlijk op een doelpunt van Henk en het daaropvolgende dansje waarop hij al weken heeft geoefend. "Don't Stop Me Know" uit de speakers en Henk zijn heupjes beginnen te wiegen. Helaas was hij wel te stoppen en moest Elmar het restant volmaken van de wedstrijd. Misschien is het ook leuker om deze voorstelling in Ockenburgh te zien aanstaande zaterdag, komt dus allen kijken. Ons strijdplan zal dan worden: alle ballen op Henk, die handjes gaan hoe dan ook de lucht in. Bewegende beelden zijn trouwens op te vragen bij DJ Sem. Ook Nelleke werd tevergeefs nog geprobeerd wakker te maken om nog even haar minuten te maken en Rick probeerde nog even de paal in tweeën te krijgen, ondanks dit alles hebben we toch de eerste twee punten in de zaal binnen door een 10-14 eindstand.

Wat was..

Achilles A3 - Dijkvogels A2

Op vrijdagavond krijg ik een berichtje van Raquel; "Neem je die twee liefjes morgen mee?" Oja, we moeten nog even de planning van zaterdag doornemen. Training geven en coachen, met daarnaast twee kleintjes is op z'n zachtst gezegd af en toe een leuke uitdaging.... Daarnaast wil de oudste van het stel, Jelte (2) niks liever dan al aansluiten bij de Kangeroe training op zaterdagmorgen.... helaas is hij nog veel te klein maar mag hij voor deze keer meedoen. De superleuke 'Pietentraining' van trainers Sita, Frank en Sander wordt door de kinderen enthousiast ontvangen en drentelt onze kleine jongen vrolijk mee in het kielzog van de andere Kangaroetjes. Jelte praat de rest van de dag alleen nog maar over de training, korfballen, scoren, leeuwen en olifanten. Een geslaagd begin van de dag.

Dan moeten we gauw door richting Ockenburgh om daar te verzamelen met de A3. We pikken onderweg Raquel op, die graag onze kinders bezig houdt als wij op onze buurt de kinders van andere mama's en papa's bezig houden. Voordat we beginnen kan ik Selah nog even de fles geven, de kinders voorzien van schone luiers en afleveren bij Raquel. Zo, nog tien minuten voordat het wedstrijdgeweld losbarst. We hebben het weer gered! Maar aangezien kleine Jelte binnenkort de vrolijke leeftijd van 2 jaar bereikt, lijkt het mij verstandig om Raquel niet op te zadelen met twee kleintjes. Gelukkig zijn Wim en Ingrid van Dortmont daar om zich te ontfermen over de kleine meid terwijl zij vanaf de tribune hun dochter aanmoedigen. Dank!
Snel naar beneden, handjes schudden met de coaches van de tegenpartij, nog even de spelers oppeppen en fuuuuuuuuuuuuuut de wedstrijd begint

De wedstrijd kent een flitsende start van onze kant en er worden mooie aanvallen opgezet die wij herkennen van onze trainingen! De eerste twintig minuten staat er een sterk team dat duidelijk laat zien de betere ploeg te zijn vandaag. De punten blijven hier! Tjitse en ik staan enthousiast langs de lijn en zijn trots op onze spelers. Maar dan spreekt Tjitse van een 'kantering' een kentering of kanteling.... de wedstrijd neemt een andere wending. De goed opgezette aanvallen maken plaats voor slordige, gehaaste spelmomenten die de ploeg laat wankelen. De verdediging verliest de concentratie en de riante voorsprong van 6-2 verandert in korte tijd in een 8-7 ruststand.
We schudden de spelers wakker in de rust en zij doen de belofte weer de vechtlust te hervinden. En gelukkig zijn zij mentaal sterk genoeg om dit daadwerkelijk voor elkaar te boksen. Met maar liefst 10 doelpunten in de tweede helft en wederom het verzorgde, mooie spel uit de eerste helft laat de A3 zien wat ze waard is. De verdediging is scherp en geconcentreerd en houdt Dijkvogels op 5 doelpunten. De eindstand van 18-12 prijkt op het scorebord. Complimenten aan de ploeg, jullie hebben hard gewerkt en een mooie wedstrijd neergezet.
Zo, nu weer de oppassen verlossen van de kinders en door naar huis voor de middagslaapjes....

Tot volgende week!
Audrey

De E2 zou afgelopen weekend spelen tegen Valto E6. Zij zagen zich echter gedwongen zich terug te trekken uit de competitie, waardoor de E2 opeens tegen twee vrije weekenden aankeek. Gelukkig was ONDO bereid om als tegenstander te fungeren in een oefenpartijtje. Een kleine miscommunicatie bij ONDO leidde ertoe dat om 9 uur pas twee spelers in Ockenburgh stonden, terwijl de rest zich van Transvaal ook die kant op haastte.

Nadat alle spelers van ONDO waren gearriveerd kon Danique, die bereid was op haar vrije zaterdagochtend deze wedstrijd te fluiten, influiten. Achilles startte scherp en nam al snel een voorsprong. We hadden afgesproken dat we de bal snel rond zouden laten gaan en dat we verdedigend zouden proberen zowel de bal als de tegenstander te zien. Dit ging beide best goed. Verdedigend waren we erg scherp en ONDO kreeg nauwelijks kansen. Armin verdedigde slim en stond telkens weer bij zijn heer als deze de bal kreeg. Bradley was erg scherp op het afvangen van de bal. Jalien probeerde meerdere keren de bal te onderscheppen en slaagde daar ook een aantal keer in. Kiki schoot meerdere keren verdedigd, gaf niet op en bekroonde haar korfgerichtheid uiteindelijk met een doelpunt. Lucas was weer razendsnel en ongrijpbaar voor zijn heer, waardoor hij vaak gevaarlijk was. Bregje stond zonder aansporing van de coaches goed voor te verdedigen. Zo liet iedereen zich van zijn beste kant zien.

Doordat we wat laat aan de wedstrijd begonnen, werd de wedstrijd iets ingekort. Bovendien moest Danique iets eerder weg om op tijd te zijn voor de A1, dus floot Joost het laatste stukje van de wedstrijd. Hij floot af bij een stand van 11-4.

Volgende week gaan we nog maar een keer oefenen, dan tegen DES, zodat we die week erna klaar zijn voor onze eerste competitiewedstrijd.

Danique, bedankt voor het fluiten!

ONDO, bedankt voor deze oefenpot!

De E2 oefende vorige week zaterdag tegen VEO E1. Terwijl de F3 nog tegen VEO F2 speelde, vroeg Bradley mij wie de tegenstander was, waarbij ik “VEO” antwoordde en naar de F3 wees om aan te geven wat voor shirtjes zij in speelden. Langs de kant stonden een hoop kinderen van VEO en op de vraag van Bregje of die kinderen langs de kant onze tegenstanders waren, antwoordde ik dat dat de spelers van de F waren. Bij aanvang van de wedstrijd bleek echter dat het onze tegenstanders waren. Zo stond Bregje tegen een meisje dat niet hoger dan haar navel reikte.

Nou zegt lengte niet alles, maar al snel bleek dat we niet alleen letterlijk een maatje te groot waren voor VEO. Na tien minuten korfbal stonden we al 8-0 voor, bijna alle doelpunten voortkomend uit doorlopen. Om het onszelf iets moeilijker te maken, spraken we af dat we geen doorlopen meer zouden nemen, maar alleen nog zouden schieten. Door deze afspraak, maar ook doordat VEO de bal veel langer vasthield om alleen nog zekere ballen te gooien, stond er na twintig minuten spelen 11-0 op het scorebord.

Om ons tempo wat op te krikken en om nog maar verder te oefenen, spraken we in de rust af dat we de bal binnen drie seconden zouden gooien en dat iedereen de bal moest hebben gehad voordat we zouden schieten. Het was erg leuk om te zien hoe goed dit werd uitgevoerd. De spelers wisten feilloos wie de bal nog niet in zijn handen had gehad en bovendien ging het tempo flink omhoog. Het leverde weer enkele mooie doelpunten op en bij ingang van de laatste tien minuten stonden we 15-0 voor. Voor die laatste tien minuten werd afgesproken dat we tien keer zouden overspelen voor we zouden schieten. Dit leverde enkele grappige momenten op. De eerste keer werd bij “tien!” direct geschoten, maar deze was helaas verdedigd. Op een ander moment schoten we, vingen we volledig vrijstaand de bal af, maar werd erop mijn “Schiet!” gereageerd met: “We hebben nog geen tien keer overgespeeld.” Buiten de grappige momenten was het erg mooi om te zien dat we de bal ontzettend goed rond lieten gaan, terwijl we daar nog niet op getraind hebben.

Gelukkig waren er ook nog wat verbeterpunten te zien. Alleen Bradley en vooral Lucas proberen de bal na een schot af te vangen, de anderen staan nog te veel te kijken. Dat levert veel onnodig balverlies op, dus hier gaan we mee aan de slag.

Volgende week Valto, de ploeg waar we op het veld 7-1 tegen achter kwamen, om vervolgens een 9-9 uit het vuur te slepen. Dat is dus even ander koek dan VEO.

Tempo F1 – Achilles F1
De eerste competitiewedstrijd van de zaal stond op het programma, uit en lekker vroeg! Om 07.45 stond iedereen voor het veld… misschien een paar minuten later. Onderweg even met de knuffels spelen, want Lynn had haar hele collectie meegenomen. En daarna voorbereiden op de wedstrijd. En wat een wedstrijd!!! De F1 begon al met een voorsprong en deze werd steeds groter. Eric met het eerste doelpunt en daarna bleven ze scoren met een mooie doorloop van Dirk en veel doelpunten van de meiden. En de tegenstander? Die bleef op 0 doelpunten. Pas na het eerste deel van de eerste heft, kwam de tegenstander op gang. Maar dit had weinig invloed, met Milan die elke bal onderschept en zijn doelpuntjes meepakt en dirk en eric die bleven scoren, en natuurlijk de meiden die het weer super deden. Achilles F1 bleef door scoren en dit zorgde voor een mooie overwinning. Met 2 punten opzak door naar de volgende wedstrijd!

Jisse

HKV/Ons Eibernest B1 – HKV Achilles B1
Op zaterdag 12 November hebben wij een goede wedstrijd gespeeld bij Eibernest. Vooral in het begin begonnen we sterk en vel waardoor we al snel op een 5-1 voorsprong kwamen. Dat goede spel hebben we goed volgehouden waardoor we in de rust met 4-15 voorstonden.

Maar dat wil je wel doorzetten natuurlijk dus in de rust was ons doel om de 30 te halen. De tweede helft zijn we weer goed scherp begonnen en kwamen we snel bij de 4-21. Toen ging het allemaal wat moeizamer in de aanval, maar de verdediging ging gewoon nog goed waardoor we uiteindelijk 6-23 hebben gespeeld. Dus op naar de volgende wedstrijd thuis tegen Dalto om 14:00 uur. Bent u er ook?

Gr. Cino

Sporting Trigon C1 – Achilles C3
De kop is eraf! De eerste wedstrijd in de competitie zit erop.
In de 1e verdediging Marijn, Milla, Melissa L en Ivy. In de aanval Jip, Esmee, Melissa en Silja.
De toon werd gezet door Sporting Trigon door meteen in de tweede minuut het eerste punt te maken. Het tempo ging omhoog en een paar mooie verdedingings-acties van Achilles volgden. Het tweede punt werd gescoord door Sporting Trigon wat meteen werd beantwoord door een snelle actie van Melissa L wat de score op 2-1 zette. De tegenstander was ons steeds een stapje voor en maakte het 3-1, maar een strakke strafworp van Esmee bracht ons naar 3-2. Helaas ging daarna de vrije worp van Esmee er niet in en met een laatste poging van Silja om met een doorloopbal te scoren lukte het toch niet om voor de rust de stand gelijk te trekken.

Na de rust vlogen ze er voor Sporting Trigon weer snel in en werd het 5-2. Maar je moest blijven opletten want Ivy ving de bal af, schoot en BAM! 5-3. Het antwoord volgde snel met 6-3. Milla werd voor de laatste 15 minuten gewisseld met reserve Femke. Het tempo bleef hoog en met een super strakke actie van Melissa scoorde Silja met een doorloopbal de 6-4. Er werd goed verdedigd en gelukkig gingen niet alle ballen van Sporting erin maar toch werd het 7-4. Melissa probeerde het eens van afstand en die ging er heerlijk in, 7-5. Toen werd het spannend met veel kansen voor beide partijen. Wederom scoorde Silja met een doorloopbal aangegeven door Esmee en dat maakte het 7-6. Met nog maar 2 minuten op de klok werd er keihard gewerkt om de score gelijk te trekken. Een ontzettend spannend eind met nog een laatste poging van Silja die er helaas niet in ging. Eindstand 7-6 maar gevochten als echte leeuwinnen!!

Milla

Achilles D2 – Avanti D5
We speelden vandaag tegen Avanti D5 thuis in Ockenburg. Binnen een paar minuten stonden we 0-1 voor Avanti
2-5 door Leander!
Na een vrije worp voor Ocker weer een mooi doelpunt van Leander: 3-5!
3-6
RUST

Na een zinderend begin van de 2e helft met kansen voor beide partijen 10 min voor tijd 4-6 met prachtig doelpunt Kimberley
4-7 aan het eind

We hadden verloren maar het was een mooie wedstrijd en ik heb weer wat geleerd.

Ik ben erg trots op mijn team!

Groetjes Elise

Tempo F1 - Achilles F1
We moesten tegen Tempo. Tempo begon met de bal, Achilles had de bal onderschept. Toen had erikde de bal hij maakte 1-0. Achilles skorde toen helveel naa 8 minuten stont het 0-7. We spilden goed over we keeken goed over wie er vrij stont en skorden allen maal jes. Tempo ging nu ook skoren maar wij nog meer. En met de rust stont het 3-12 voor ons . We gingen ook doorlopen nemen en Dirk skorde er zelfs ook 1. En ik ook 1 aaleen bovenhans jes. Jes. we wonnen met 9-18!