HKV Achilles - Nieuwerkerk 20-31

normal_1_-_Nieuwerkerk_1_0012.JPG hoofdartikel

Een wedstrijd tegen een oude bekende, coach Bas Harland, die samen met zijn Nieuwerkerk hoge ogen gaan gooien dit zaalseizoen werd vooraf al een lastige opgave. Desalniettemin beschikken wij over een ploeg die als er als team staat en het niveau halen wat er in zit ook tegen deze ploegen de punten zou moeten kunnen pakken.

hoofdartikel.JPGAfgelopen zaterdag begonnen we sterk en pakten we brutaal de leiding met 5-4. Dit was echter het laatste moment waarbij Achilles de voorsprong had, want na een fase waarin we vergaten te scoren en veel moeite hadden met de verdedigende tactiek van Nieuwerkerk kwamen we slechts 1 keer tot scoren. We gingen de rust in met een 6-13 achterstand.

Positief was dat we furieus uit de kleedkamer kwamen en binnen no-time driemaal op rij scoorden. Het gat was echter te groot en Nieuwerkerk scoorden te vaak de eerste aanval nadat wij gescoord hadden zodat we geen kans hadden om het gat te verkleinen. Nieuwerkerk was een maatje te groot zaterdag en het werd 20-31. Compliment aan het team voor het scoreverloop. Daar waar onze spitsen niet hun gebruikelijke niveau hadden, pakten anderen het goed op.

Onze grootste overwinning is niet dat we nooit falen, maar dat we telkens als we struikelen weer opstaan. Opstaan is wat er aanstaande zaterdag gaat gebeuren. Nu is het tijd om wakker te worden en met z'n allen keihard te knokken en de punten binnen te slepen.

Groeten,

Kjeld

Datum 22-11-2016 16:19
Tags