Kerstdiner AC

Ho ho ho! De goedheiligman is vorige week langs geweest op Achilles en dat betekent dat we het officieel over de kerst kunnen gaan hebben. Net als Last Christmas zal er ook dit jaar weer een kerstdiner georganiseerd worden door de AC. Wie er vorig jaar niet bij was heeft echt iets gemist. Wat dan? Om te beginnen een heerlijke maaltijd die in een 5-sterren restaurant niet zou misstaan. Verder uiteraard een hele hoop gezelligheid. Have Yourself a Merry Little Christmas en zorg dat je er bij bent!

Nu willen jullie natuurlijk weten wanneer jullie verwacht worden in een met Jingle Bells versierde Vlonder. Het diner vindt plaats op zondag 18 december. Omdat de ruimte in de kantine beperkt is en we wel zoveel mogelijk elven willen bedienen wordt er weer in twee shifts gegeten.

De kleine elfjes (kangoeroes tot en met de E) worden om 16:30 verwacht. Zij kunnen om 18.00 uur weer worden opgehaald. Vervolgens zal de kantine weer spek en span worden gemaakt voor de oudere elven (D tot en met de A). Zij zijn vanaf 19.00 uur welkom en kunnen om 21:30 weer worden opgehaald.

Een chique diner kost niet alleen heel veel werk en liefde maar ook een klein beetje geld. Voor de kleine elfjes kost het diner €6,50 en voor de grotere elven kost het €8,50. Voor dit geld krijg je gegarandeerd een Wonderful Christmas Time.

Opgeven

Vanwege de voorbereidingen willen we aan jullie vragen of je jezelf op wilt geven. Dat kan tot 6 december.

Twijfel vooral niet om je op te geven want al je vriendjes en vriendinnetjes komen ook. We hopen jullie allemaal op de 18 e te zien zodat we jullie alvast een Feliz Navidad kunnen wensen!

Namens de AC,

Dinna, Marieke, Renee en Rinus

PS. Alle elfentrainers worden op deze avond ook verwacht, net als de kids graag even opgeven!

Datum 04-12-2016 12:03
Tags