Stichting Semmy - Speciale Nieuwsbrief

stichting-semmy-finish4.png hoofdartikel

"Omdat de Run for Semmy (Iris) voor veel Achillianen inmiddels een mijlpaal is geworden, waarmee maanden van intensieve inzet voor Stichting Semmy én de R4S afgesloten wordt, is het goed om onderstaande nieuwsbrief even met iedereen te delen. Puur om te laten zien waar we het allemaal voor doen en hebben gedaan. Én de inspanning is nog niet klaar, dus op naar 2017! Want een gat in de begroting van zo'n dierbaar fonds lijkt mij toch niet helemaal de bedoeling.."

hoofdartikel.JPGBeste donateurs, vrijwilligers en geinteresseerden in Stichting Semmy,

Een speciale nieuwsbrief vanwege ons tienjarig bestaan in 2017, tien jaar na het overlijden van naamgever Semmy.

In deze 10 jaren hebben we al veel bereikt en komen we steeds dichterbij ons doel: het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker.

Nu is het moment om door te pakken, en daar is nog altijd veel geld voor nodig. We hebben in 2017 echt heel hard de hulp van jullie allemaal nodig.

We weten nu al dat er in 2017 een aantal jaarlijkse evenementen niet zullen plaatsvinden en verwachten een gat in onze begroting tussen €30.000 en €50.000, hetgeen betekent dat we in 2017 zullen uitkomen op €250.000 à €270.000 in plaats van de minimaal benodigde €300.000 als we nu niets doen.

En het geeft een raar gevoel … iets vieren, alleen het feit dat je tien jaar bestaat of het feit dat genezing wel dichterbij komt … Nee, liever gaan wij voor een recordopbrengst bij de Run4Semmy in ons tiende jaar!!

Al het geld komt volledig ten goede aan het VUmc onderzoeksteam!

Op 15 oktober 2017 vindt de tiende editie van de Run4Semmy plaats.

De Run4Semmy is ‘Ons’ hardloopevenement tijdens de jaarlijkse Amsterdam Marathon. Wat is ervoor nodig om een recordopbrengst (het huidige record stamt uit 2012 met een bedrag van maar liefst € 99.529,35) te realiseren met elkaar?

Het is heel simpel:

1. Meer deelnemers. In 2012 hadden we 440 lopers tegen 280 lopers in 2016. Ons doel is daarom om met minimaal 400 deelnemers het Olympisch Stadion in te rennen op 15 oktober. Dus: meld je meteen aan via onze site (http://www.stichtingsemmy.nl/run4semmy/) en moedig ook je vrienden, collega´s en familieleden aan om hetzelfde te doen! Als jullie zelf niet mee kunnen doen, vraag dan eens in jouw omgeving mensen om mee te doen en sponsor hen.

2. Meer opbrengsten per deelnemer. We vragen dit jaar aan alle deelnemers om te proberen ten minste € 25,- per kilometer aan sponsorgeld op te halen. Als er 400 mensen meedoen en iedereen lukt het dan zou dat betekenen dat we al €80.000 bij elkaar hebben gelopen. Er zijn ook dit jaar weer twee websites om een sponsorpagina op te zetten, namelijk alvarum.com en whydonate.nl.

3. Meer hoofd- en subsponsors. Naast AQ Group hopen we dit jaar meer hoofd- en subsponsors te kunnen verwelkomen. Ken jij een bedrijf dat hier open voor zou kunnen staan? Stuur dan de sponsorbrief of ander promotiemateriaal (http://www.stichtingsemmy.nl/promotiemateriaal/).

Graag komen we eens langs om met de verantwoordelijke(n) bij het betreffende bedrijf van gedachten te wisselen. Tips? We vernemen het heel graag via info@stichtingsemmy.nl.


Nog niet overtuigd en/of een vorige editie (her)beleven? Kijk ook eens naar de filmpjes van vorige edities van de Run4Semmy op ons youtube kanaal:
https://www.youtube.com/user/RUN4SEMMY.


Dus doe mee en meld je snel aan voor de jubileum editie.
We moeten uiterlijk in mei al onze startnummers bestellen. Om minimaal 400 deelnemers te kunnen halen, willen we nu al heel graag zoveel mogelijk inschrijvingen binnen krijgen!

Laat weten via facebook dat je meedoet, hoe meer berichtjes, verhalen, hoe meer aandacht voor de ziekte.

 

Laten we het verschil gaan maken.

Met sportieve groet,
Team Run4Semmy

Maak het verschil met ons! Steun ons en geef kinderen met hersenstamkanker een kans!!

Datum 06-12-2016 12:29
Tags