CR Nieuws: Over het Chique Rendieren Gala en meer

Het was vrijdag weer een gezellig avondje aan het Pomonaplein. In vol ornaat betraden de feestgangers de volop kerstelijk versierde kantine om een dansje te wagen op de kerstbeats van DJ Errie Canary. Natuurlijk was er La Bamba onder de mistletoe. Opvallend waren de meezingers vanavond.

Zo was er een uitstekende imitatie van Tina zonder Ike maar met Renske, heeft Niki een formidabele Django Wagner in huis en werd Benthe ruw onderbroken door de verjaardag van Bastiaan in haar vertolking van Guus Meeuwis’ Brabant. We voelen een karaoke avond aankomen. De ‘geblesseerde’ Dylan kon nog aardig stampen op de hardstyle knallers, maar was verder druk bezig om de aanwezige selectieleden m.n. Anne-Roos erbij te lappen door deze te fotograferen met als doel de betreffende foto’s rond een uur of 5:30 op de app van de selectie te zetten met de begeleidende tekst: “Ok, nog eentje dan.”

Iedereen bedankt voor jullie komst. Graag willen we Henk nog extra noemen voor zijn hulp bij het opruimen. Wat hier weer grappig aan is, is dat toen Henk nog in de CR zat hij bij het opruimen altijd zijn snor drukte. Maar toch bedankt Henk!

De volgende evenementen die eraan komen zijn:

  • Vrijdag 3 februari: dartavond
  • Zaterdag 18 februari een pre-carnalparty

Groeten van de CR

Datum 12-12-2016 23:59
Tags