Help de B3 de winter (en het voorjaar) door! Want dat verdienen ze!!

Vlak voor het einde van het jaar kwam onderstaande oproep van de TC online: “Het zaalseizoen is inmiddels begonnen, maar nog steeds heeft onze B3 geen vaste trainers. Daarom willen wij nog één keer een beroep op jullie doen om dit leuke team te helpen en je aan te melden als trainer/coach. Natuurlijk hebben wij het liefst vaste trainers voor de B3, maar wij kunnen je hulp ook goed gebruiken als je bijvoorbeeld maar één avond training kunt geven, of alleen kunt coachen op de zaterdagen, of bereid bent incidenteel te helpen bij de training of coaching van de B3.

hoofdartikel.JPG

Als je iets voor onze B3 wilt betekenen, neem dan contact op met de TC (tc@hkvachilles.nl)!”

Voor zover ik heb begrepen heeft bovenstaande oproep afgelopen weken niets of nauwelijks iets opgeleverd en dat is toch wel erg jammer. Vandaar dat ik nu in het hoofdartikel extra aandacht vraag voor deze geweldig leuke en enthousiaste groep jeugdige korfballers. Wie o Wie kan en wil deze groep Achillianen trainen, begeleiden en coachen tijdens de rest van het seizoen..?
Ook zij verdienen namelijk goede begeleiding en coaching.

Ben jij die ene enthousiaste trainer/coach die deze groep onder zijn/haar hoeden wil nemen? Of heb jij samen met een vriend/vriendin wel zin om samen deze ploeg te begeleiden? Meld je dan zo snel mogelijk bij de TC! Want zij kunnen jouw of jullie hulp goed gebruiken!


Tot volgende week,
Bart

Datum 17-01-2017 16:45
Tags