CR Nieuws: “Let's play darts!”, Pre-carnaval Party en CR Kamp

Het jaarlijkse darttoernooi staat gepland op vrijdag 3 februari. Zet zaterdag 18 februari in je agenda want dan komt de pre-carnavalparty eraan. En de inschrijving voor CR-kamp (18+) van vrijdag 23 juni t/m zondag 25 juni is NU geopend!

“LET’S PLAY DARTS!!!”

Shrek is nog maar net als wereldkampioen uitgegooid of het klinkt alweer ‘180’ in de kantine. Het jaarlijkse darttoernooi staat gepland op vrijdag 3 februari. Dan wordt aan de De Vlonder een pijltje geworpen en kun je je meten met de besten van het Pomonaplein en ondervinden of je Premier League waardig bent (of nog even moet oefenen in de Goudenregenbar). Opgeven doe je als volgt: stuur een appje, smsje naar Erwin (06 28 38 67 34), of mailtje (erwindel@hotmail.com). Opgeven doe je bij voorkeur per tweetal, want er wordt in duo’s gespeeld. Als je geen partner kunt vinden: geen nood. Meld je gewoon aan, kom gezellig naar de kantine en dan regelen we daar een partner voor je! Deelname vanaf 18 jaar. Kosten bedragen €2,50 per deelnemer voor de welbekende ton. Aanmelden voor 31 januari.

Defending champions: Frank en Cyril

Pre-carnaval Party

Zet zaterdag 18 februari in je agenda want dan komt de pre-carnavalparty eraan. Ga alvast hossend vastelaovend tegemoet! Meer info volgt via het krantje, de website en FB. Toegang vanaf 18 jaar.

CR Kamp

De inschrijving is NU geopend!

Het CR-kamp van Achilles zorgt al jaren voor onvergetelijke herinneringen en ervaringen! Vorig jaar vond de 1ste editie CR-kamp plaats na de samensmelting en ook dit was een groot succes! Dit succes willen wij evenaren en daarom kan je je vanaf NU aanmelden voor het leukste Achilles evenement van het jaar (18+). Dit jaar zullen wij met z'n allen vertrekken richting de prachtige omgeving van Eersel, waar wij van vrijdag 23 juni t/m zondag 25 juni zullen verblijven. Om je geheugen even op te frissen hier wat mooie kampherinneringen:

* Pubquizen in 60’s 70's, 80's en 90's thema

* Op zoek naar de moordenaar tijdens levend Cluedo

* Gekke Gerry en zijn voorkeur voor blonde vrouwen

* Billenshaken tijdens de disco

* Uitgebreid kusjes uitdelen tijdens de La Bamba

* Alex zijn grote talent in het welbekende Faustbal

* Kaarsjes uitblazen voor Erwin zijn verjaardag

* Gestaakte Greppeltochtie met bierpong als alternatief

* De vele Volleybalwedstrijden tussen de mannen en de vrouwen

* Financiële uitbuitingen tijdens de spelletjesmiddag

* Zeg ken jij de Mosselman?

* Kopje onder tijdens de vele kabelbaanritjes

* De overheerlijke kampmaaltijden van Louise & Jasper

* Scrambled eggs en gekookte eieren (dit jaar Wentelteefjes?)

* Vele zonnedansjes en dansen in de regen

* Hakcompetitie met als Elmar als grote winnaar

* En vooral héél véél plezier!

Dit wil je niet missen! Wil je mee? Stuur dan een mailtje naar Annika (awijnbergen@hotmail.com) en geef je op. Je aanmelding is pas definitief als je een aanbetaling hebt gedaan van €40. Dit kun je overmaken naar NL03INGB0000178155 t.n.v. HKV Achilles o.v.v. CR kamp 2017. Het definitieve kampbedrag zal afhankelijk zijn van het aantal aanmeldingen, dit zal tussen de €80-€100 bedragen. Het kamp gaat door bij 30+ aanmeldingen. Als grootste korfbalvereniging van Den Haag moet dat geen probleem zijn toch?

Aankomende tijd zullen we jullie voorzien van alle kampinformatie op de facebookpagina: like het evenement en je bent altijd op de hoogte. Wij kunnen alvast verklappen dat het een knaller van een kamp wordt!

De volgende personen gaan al mee:

  • Annika
  • Tessa
  • Sophie
  • Vera
  • Erwin van Veen
  • Erwin de Laleijne

Groeten van de CR

Datum 22-01-2017 23:47
Tags