Het veldseizoen begint weer.. Tijd voor enorm veel lekkers & gezelligs in de kantine!

Het veldseizoen gaat weer beginnen en we hebben er enorm veel zin in! Gezellig in het zonnetje bijkletsen met allemaal mensen die we tijdens het lange zaalseizoen niet gezien hebben (of veel te weinig gezien hebben) en genieten van al het mooie korfbalspel op ons veld. Ook dit veldseizoen zullen we natuurlijk weer heerlijke broodjes en andere lekkernijen aan gaan bieden. Zorg er dus vooral voor dat er genoeg geld staat op je clubcard :-) Bij het veldseizoen horen ook de onvermijdelijke kantinediensten!

Sinds een aantal jaren hebben wij de “kantinediensten nieuwe stijl” en wij (KC) en het bestuur zijn supertevreden over hoe dit door de ouders van jeugdleden en spelende junioren en senioren is opgepakt. We gaan dus enthousiast door op de ingeslagen weg.

Daar beginnen we mee op 25 maart a.s. (voorjaarstoernooi en oefenwedstrijden).
De ouders van de F1, F2, F3, E1, E2, E3, D1, C2, C3, B2 en B3 moeten er dus rekening mee houden dat ze voor of na de wedstrijd van hun kind een kantinedienstje draaien. Wij zijn natuurlijk weer in de buurt dus geen stress :-) Ook worden de spelers van de seniorenteams op die dag na hun oefenwedstrijd opgesteld voor een uurtje kantinedienst.

Kantinediensten op competitiedagen:
Het wedstrijdschema is inmiddels definitief dus we zullen z.s.m. een kantinedienstenschema maken voor het hele seizoen. Dit schema zal in de LK en op de website geplaatst worden. Houd er rekening mee dat er wellicht weer wedstrijden verplaatst gaan worden en het schema daarop aangepast moet worden. Het is dus raadzaam om op vrijdagavond altijd nog even op de website te kijken of er iets veranderd is! De website is dan up-to-date, de LK helaas niet.

Ga er gemakshalve maar vanuit dat als jouw kind of jijzelf thuis speelt jullie (ouders/spelers van het desbetreffende team) altijd opgesteld staan om voor of na de wedstrijd een kantinedienstje te draaien. Spreek met de andere ouders/spelers af wie wanneer staat. Zo hoef je gedurende het seizoen maar een paar keer te staan en voorkom je dat altijd dezelfde ouders/spelers staan.

Ook dit seizoen is onze kanjer Ruud Verboom bereid op dinsdagavond en vrijdagavond kantinedienst te staan. Wederom grote klasse Ruud, enorm blij mee!

Mochten er mensen zijn die ook een vaste avond in de week (we hebben de maandag- en donderdagavond nog in de aanbieding) of overdag de scepter willen zwaaien over de kantine, dan horen we dat graag (dionne@vrouwepomona.nl of 06-12868619).

De huidige oplossing v.w.b. de trainingsavonden (ouders van de trainende jeugdleden en trainende spelers) heeft ook niet onze voorkeur, maar er is nog geen andere oplossing. We moeten er niet te krampachtig mee omgaan. Als je normaal niet meegaat met je kind naar de training, dan hoeft dat nu natuurlijk ook niet. Het is eigenlijk de bedoeling dat de mensen die er wél zijn zelf even voor hun kopje koffie of kopje thee zorgen en dat de kinderen na hun training een bekertje limonade krijgen. That’s it!

Mocht je een vraagje hebben over de kantinediensten, stuur dan s.v.p. een mailtje naar dionne@vrouwepomona.nl.

KC

Datum 15-03-2017 13:38