Goed nieuws Achillianen!

goudenleeuw_speld.jpg hoofdartikel

Heel goed nieuws zelfs, want Wout mag a.s. vrijdagavond 24 maart definitief naar huis! De rechter hand blijft nog wat achter qua herstel zodat dit naar verwachting de komende maanden nog veel therapie zal vergen. Daarnaast zal er nog geruime tijd sprake zijn van vermoeidheid. Wij wensen Wout alle goeds toe en zien reikhalzend uit naar zijn definitief herstel. Als bestuur zijn wij niet alleen blij dat Wout weer naar huis mag om daar verder te revalideren.

hoofdartikel.JPGMaar ook dat goed nieuws nooit alleen komt.

We zijn trots en blij dat Wout al 50 jaar bij de club betrokkenen en actief is. We hebben hem dan ook mogen huldigen met zijn lidmaatschap van 50 jaar van HKV Achilles.
Wout heeft daarbij traditioneel een gouden Leeuw opgespeld gekregen. Hans Lijmbach heeft als vice-voorzitter de gouden leeuw bij hem opgespeld tijdens een gezellige lunch met het bestuur.

Op onze vraag wat hij zich herinnert als hoogtepunten noemde hij het vermaarde NK zaal kampioenschap van de junioren J (nu A) in Ahoy. De komst van het kunstgras en de toen vernieuwde kantine was volgens Wout ook een belangrijke mijlpaal. En last but not least de samensmelting met Ready, die hij ziet als een waardevolle stap voor Achilles en waar hij graag zijn steentje aan heeft bijgedragen.

Tot slot merkt Wout nog op dat je dit alles niet alleen doet. Al die jaren heeft hij met veel plezier samengewerkt met o.a. Hans. Beide heren staan daarom gebroederlijk op de foto.

Hans Lijmbach

woutb.jpg

Datum 21-03-2017 17:06
Tags