Staf van de B1 (2017-2018) bekend!

Met veel trots en enthousiasme kunnen wij jullie melden dat voor het komend seizoen de trainers- en begeleidingsstaf van de B1 compleet is. Voor het seizoen 2017/2018 zullen Frank Baars, Bastiaan Overwater en Julia Baak deze talentvolle en ambitieuze ploeg gaan begeleiden in de hoofdklasse B. Wij als TOPC wensen dit trio heel veel succes met het komende seizoen en hebben alle vertrouwen dat het niet anders dan een TOP-jaar gaat worden. De TOPC

Frank zal met zijn jarenlange ervaring als trainer de leider van dit geheel worden. Hoewel hij zich de afgelopen jaren voornamelijk heeft bezig gehouden met de seniorenselectie, staat hij te popelen om weer aan de slag te gaan met talentvolle jeugd. Zelf geeft hij aan dat zijn kracht ligt bij het creeeren van een hecht team.

Bastiaan Overwater zal Frank daarin gaan ondersteunen. Waar hij afgelopen seizoen nog trainer was van de B1 van KVS, stapt hij dit seizoen weer volledig over naar het oude nest. Bas vindt het erg leuk om zich te richten op de individuele ontwikkeling binnen het team.

Julia Baak maakt als teambegeleidster dit drietal compleet. Julia heeft jarenlang jeugdploegen getraind en wil naast haar studie en het spelen in de selectie graag iets blijven doen voor haar club en ziet dit als een fantastische invulling daarvan.

 

Datum 24-04-2017 09:00
Tags