Grote Clubactie Update!

De eerste week zit er op en we zijn al lekker bezig! Welke snelle superverkopers leverden hun eerste boekjes al in? Welke ploeg is er al op weg naar de teamprijs? En... Doe jij al mee aan de fotoprijs? Lees verder voor de eerste Grote Clubactie Update!

De eerste week zit er op en de eerste 2 volle boekjes zijn al binnen! Goed gedaan Jarmo (Leeuwen) en Lizzy (C2)!
Leander en Ocker zijn vorige week op de eerste dag al langs Rianne haar huis gekomen om een extra boekje op te halen. De C2 zal dit seizoen dus zeker een gooi gaan doen naar de teamprijs! Jesse W (E4) heeft ook al om een nieuw boekje gevraagd, dus ook hij is super goed bezig. Willen jullie de volle boekjes in de GCA schatkist in de kantine doen? Naast de schatkist leggen we ook lege boekjes neer. Mocht je boekje vol zijn en je wil een nieuwe, dan mag je zelf een nieuw boekje pakken. 

Dit jaar hebben we nog iets nieuws. Naast een prijs voor het best verkopende team en de bestverkopende spelers, hebben we dit seizoen ook een fotoprijs. Stuur een foto van jezelf terwijl je loten aan het verkopen bent naar groteclubactie@hkvachilles.nl.

De persoon met de leukste/gekste/grappigste foto zal ook een prijs verdienen. Wij zijn benieuwd wat jullie naar ons zullen gaan sturen. Als je de foto mailt, wil je dan gelijk laten weten of we deze wel of niet mogen gebruiken op de website/facebook/instagram? 

Wil je digitaal loten kunnen verkopen, maar heb je vorige week geen e-mail gehad of heb je een andere vraag, dan mogen jullie ons mailen op bovenstaand mailadres.

Succes met de verkoop en het maken van de foto's!

Groetjes,
Mirjam en Rianne 

Datum 27-09-2018 08:14