3 november: Open Dag & Sportactiviteiten 35+ in Sportcampus Zuiderpark

Gestopt met sporten wedstrijdverband? Dan kun je best nog wel sportief blijven bewegen. Op zaterdag 3 november tussen 10.00 en 11.30 uur vinden diverse activiteiten voor 35+'ers in de Sportcampus plaats. Begeleiders zijn aanwezig om iedereen te informeren en uit te nodigen om deel te nemen aan allerlei proeflessen. Ook (klein)kinderen zijn welkom, ook voor hen zijn er een aantal (korfbal)activiteiten waar zij aan mee kunnen doen. Meteen een goede oppas geregeld! Lees verder voor meer info.

HAAGSE KORFBALDAGEN

Op zaterdag 3 november vindt een deel van het programma van de Haagse Korfbaldagen plaats in de Sportcampus in het Zuiderpark in Den Haag, waar eens het oude ADO Den Haag stadion stond. De Haagse Korfbaldagen vinden al weer voor de 33e keer plaats. Meer hierover op de website www.haagsekorfbaldagen.nl.

MEDISCH ADVIES EN VERSCHILLENDE TESTMOGELIJKHEDEN

Tijdens deze Open Dag zijn er verschillende paramedische dienstverleners aanwezig om belangstellenden te adviseren over wat wel en niet kan. Ook kun je zelf worden getest of deelname wel verantwoord is. Slechte enkels, ook daar zijn nieuwe technische hulpmiddelen voor.  

RONDLOPEN IN DE NIEUWE SPORTCAMPUS

Iedereen kan vrij rond lopen in deze prachtige sportaccommodatie en de diverse activiteiten in de verschillende zalen bijwonen. TOEGANG IS GRATIS. Een aantal verenigingen heeft een Ooievaarspasregeling welke 50% korting biedt op contributie of strippenkaart. Kom op de fiets i.v.m. parkeerdrukte op deze speciale dag.

Datum 29-10-2018 09:21