21 oktober: Run4Semmy - help mee & sponsor Ivo en Arie!

Stichting Semmy & Achilles hebben een bijzondere band, niet voor niets dragen wij het Semmy-logo trots op onze wedstrijdshirts. Veel Nederlanders zullen Stichting Semmy kennen van Tijn en zijn nagellakactie, Achilles dankt haar band met de stichting dankzij onze kleine Iris. Stichting Semmy heeft als doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker. Lees verder over de band tussen Stichting Semmy en Achilles, maar ook om de nieuwsbrief en meer info over de Run4Semmy te lezen. Zelf een bijdrage doen? Help een handje mee en sponsor onze Arie en Ivo, die op die op 21 oktober uiteraard hun Run4Iris wederom zullen lopen!

Stichting Semmy & Achilles

Op 11 mei 2009 overleed op 12-jarige leeftijd, Achilles jeugdlid Iris Rog als gevolg van hersenstamkanker. De impact was groot, de saamhorigheid enorm en Iris heeft nog steeds een plekje in het hart van vele Achillianen. Stichting Semmy heeft als doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker. Met de gelden van Stichting Semmy worden nu de eerste onderzoeken in Nederland naar hersenstamtumoren uitgevoerd. Helaas wordt voor onderzoek dat nog in de beginfase staat, zoals deze, vrijwel geen geld ter beschikking gesteld.

Achilles is een maatschappelijk betrokken vereniging en daarom steunen wij Stichting Semmy. Door geld in te zamelen met acties zoals de Stichting Semmy-dag in oktober en door mee te doen aan de Run4Semmy, de landelijke sponsorloop als onderdeel van de 8 km-loop tijdens de Marathon van Amsterdam. Maar ook door naamsvermelding van Stichting Semmy op het wedstrijdshirt schenken we aandacht aan Stichting Semmy.

Nieuwsbrief Stichting Semmy

Eindelijk weer een nieuwsbrief van Stichting Semmy! Wij focussen ons vooral op communiceren via onze website en sociale media. Voor ons is dit een goede manier om alle geïnteresseerden kort en gericht op de hoogte te brengen van onze acties en evenementen. Maar hiermee bereiken we niet iedereen. Daarom deze nieuwsbrief, om iedereen uitgebreid op de hoogte te brengen van alle acties en de resultaten van gedane en lopende onderzoeken.

Open hier de laatste nieuwsbrief van Stichting Semmy

Run4Semmy: Run4Iris!

Zondag 21 oktober a.s. is het weer tijd voor de Run4Semmy. We hopen dat er traditiegetrouw weer veel Achillianen mee zullen lopen! Wil je mee doen en heb je je nog niet ingeschreven? Doe dat dan alsjeblieft zo snel mogelijk! Kijk voor meer informatie en om in te schrijven: http://www.stichtingsemmy.nl/run4semmy/. Je kan een actiepagina aanmaken waarmee je sponsorgeld bij elkaar kan sprokkelen. Sponsoring is wenselijk maar geen verplichting.

Natuurlijk lopen Ivo en Arie (grote broer en vader van Iris) wederom mee tijdens de Run4Semmy, ofwel de Run4Iris. Hun tiende keer al! Je sponsort hen via: http://www.alvarum.com/arierog3?avFrom=fundraiserShare

Inmiddels hebben nog een aantal geweldige Achillianen zich aangemeld. Loop je zelf niet mee maar wie je wel jouw steentje bijdragen? Ook deze toppers zoeken nog geweldige sponsoren:

Miranda, Cino en Yara

Dennis Brusse

Audrey de Man

ArieIvoIris-Run4Iris.jpg

Datum 14-10-2018 10:21