6 t/m 14 oktober: Week van de Scheidsrechter

Het is de 'Week van de Scheidsrechter' en natuurlijk besteden ook wij daar aandacht aan. Zowel de bondsscheidsrechters die bíj ons komen fluiten, als de bondsscheidsrechters die uit voor ons 3e, 2e, 1e, A1 en C1 fluiten, als onze éigen bondscheidsrechters, áls ook de toppers die zich inzetten bij de breedtesportwedstrijden: jullie zijn geweldig! De 'Werkgroep wedstrijdzaken & Ontvangst bondsscheidsrechters' zet jullie dan ook héél graag in het zonnetje:

Uiteraard besteden ook wij aandacht aan de Week van de Scheidsrechter. Wij vangen altijd alle bondsscheidsrechters op met een luisterend oor, hapjes, drankjes etc., maar deze week krijgen ze ook nog een heerlijke fles rode wijn (uiteraard van Alsem) van ons.

Dit geldt niet alleen voor de bondsscheidsrechters die bij ons komen fluiten, maar ook voor de bondsscheidsrechters van het 3e, 2e en 1e, de A1 en de C1 die uit spelen.

Wij zijn uiteraard blij met de bondsscheidsrechters die onze wedstrijden fluiten, maar wij zijn minstens zo blij met onze eigen bondsscheidsrechters (Lars Alsem, Sander, Fabian, Alex Bodaan, Sten, Koen en Henk).

Ook de scheidsrechters die bereid zijn breedtesport wedstrijden bij ons te fluiten zijn van onschatbare waarde! We hebben het dan over: Rick, Robbin, Ilan, Tobias, Twan, Wesley, Pepijn, Simon, Erwin Bodaan, Niels, Ivo, Camille, Lars H., Marinus, Lucas, Ed, Danique, Benthe, Daniek, Katrien, Laura Mombarg, Alex vd Stap, Annelotte, Britte en Susan. Voor onze bondsscheidsrechters en de laatstgenoemde scheidsrechters ligt als bedankje voor al hun moeite vanaf donderdagavond een kleinigheidje (met naam) in de kantine.

Werkgroep wedstrijdzaken & Ontvangst bondsscheidsrechters

 

week-vd-scheidsrechter.jpeg

 

Datum 11-10-2018 09:35