Ballenrek in de Sportcampus

Ilan heeft er weer voor gezorgd dat er een goed gevuld ballenrek in de Sportcampus staat, met ballen die door alle ploegen gebruikt kunnen worden bij de trainingen en wedstrijden. Het ballenrek staat in de regiekamer bij Breedtehal A, waar we onze thuiswedstrijden spelen. De eerste ploeg die traint kan het rek daar ophalen, de laatste moet het weer terugzetten in de regiekamer! Lees verder voor een aantal belangrijke details en foto's van het rek... Zo houden we het met zijn allen netjes en raken we niets kwijt!

De 1e rij bevat K5 voor algemeen gebruik. De 3e rij is voor de K4 en de 4e voor K3 ballen. Op elke rij zit een eigen slot dus iedereen is verantwoordelijk voor z'n eigen rij. Ook zit er een tas met ladders en dopjes in. Alle codes zijn hetzelfde, behalve van de 2e rij.

Ballenrek1.PNG

Op zaterdag is het belangrijk dat het rek altijd op slot is en in de regiekamer staat. Vorig jaar zijn er genoeg ballen in de zaal blijven slingeren en kwijtgeraakt. Haal 2 ballen eruit voor de wedstrijd en doe 'm daarna weer op slot. Zorg dat het slot er volgens de foto omheen zit. In tegenstelling tot vorig seizoen gaan deze sloten niet per ongeluk op een nieuwe code, dus daar hoeven we ons geen zorgen om te maken.

Ballenrek2.PNG

Ballenrek3.PNG

Datum 30-11-2018 23:18