Houdini-act in the making..? [Gecorrigeerde versie]

Afgelopen zaterdag ging voor veel teams nergens meer over. En er werden veel, heel veel kampioenschappen gevierd bij onze mooie jeugd. Bij deze ook namens mij van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie, want kampioen worden doe je niet zomaar! Aan de andere kant van de medaille was daar ook de degradatie-kampioenschapskraker van Achilles tegen Oranje-Wit. Oranje-Wit strijd om het kampioenschap en Achilles zoals we allemaal weten, tegen degradatie.

hoofdartikel.JPG

Afgelopen zaterdag ging voor veel teams nergens meer over. En er werden veel, heel veel kampioenschappen gevierd bij onze mooie jeugd. Bij deze ook namens mij van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie, want kampioen worden doe je niet zomaar!

Aan de andere kant van de medaille was daar ook de degradatie-kampioenschapskraker van Achilles tegen Oranje-Wit. Oranje-Wit strijd om het kampioenschap en Achilles zoals we allemaal weten, tegen degradatie.

Helaas was ik er zelf niet bij, maar toen ik de uitslag zag verschijnen op Antilopen.nl/competitie, gaf dat de burger moed. Er werd namelijk met 22-22 gelijkgespeeld en op deze manier kwam Achilles gelijk met Sporting Delta en VEO op de ranglijst. Ware het niet dat VEO afgelopen weekend wist te winnen van Swift. Daarmee is VEO veilig en is alleen Sporting Delta nog over in de strijd tegen de play-downs. Lang verhaal kort; Achilles moet komend weekend minimaal een punt halen en is dan nog afhankelijk van Sporting Delta. Want als zij ook een punt halen, moet Achilles sowieso de play-downs spelen vanwege het onderlinge resultaat. Het is allemaal hogere wiskunde, maar puntje bij paaltje moet Achilles aanstaande zaterdag het zelfde kunstje flikken als afgelopen zaterdag. En laat Fiks nou net aanstaande zaterdag het kampioenschap binnen kunnen slepen. Is dat een voordeel of een nadeel? Afgelopen weekend leek de spanning voor Oranje-Wit te veel te zijn waardoor zij tegen alle verwachtingen in dus een punt lieten liggen in Den Haag. Laten we er dan maar vanuit gaan dat de kampioensstress ook voor Fiks te veel kan worden komend weekend.

Deze week niet lullen maar poetsen. Aanstaande zaterdag gaat ons vlaggenschip meer dan ooit onze steun in een uitwedstrijd nodig hebben. Daarom hierbij de oproep;

ZATERDAG 30 MAART
16:30 uur
SPORTHAL DE CUYL IN OEGSTGEEST

FIKS – ACHILLES

Tot zaterdag!

Groeten,
Bart

Datum 26-03-2019 16:59
Tags