OPROEP VAKKIE A: Schreeuw Achilles naar de overwinning!

Zaterdag is een fantastisch moment om te laten zien wie wij zijn. Trek je supportersshirt uit de kast, kleed je in het zwart-wit-groen, teken de vlaggetjes op je wangen, smeer je keel en zorg dat je er bij bent! Wij delen voor de wedstrijd nog een extra finishing-touch uit voor je outfit die perfect past binnen de dresscode. WIJ ZIJN DE LEEUWEN! WIJ ZIJN ACHILLES! MEER DAN EEN CLUB! Steun onze spelers en laat je iedere zuivere speelminuut horen. De wedstrijd start om 13:30 uur in Delft, maar kom vooral ook om 11.40 uur éérst naar het veld om de selectie gezamenlijk uit te zwaaien! EEN SUPERLEEUW ZAL ALTIJD BLIJVEN ZINGEN!

Vakkie-A represent!

Zaterdag is het alles of niets! Alleen de winst telt! Vecht voor wat je waard bent!

Zomaar wat quotes die een poging doen om de wedstrijd van aanstaande zaterdag te omschrijven. Toch kun je deze quotes zien als een understatement voor deze wedstrijd. Het gaat niet om alleen maar om winnen of verliezen. Het is niet “maar” een wedstrijd. Dit is de wedstrijd waar letterlijk maar 1 ding op het spel staat; lijfsbehoud in de overgangsklasse. Achilles is met haar ambities geen club die thuis hoort in de 1e klasse. En heel eerlijk gezegd hoort ook Eibernest daar niet thuis. Dit bewijst ook maar weer is hoe belangrijk deze wedstrijd voor beide clubs is. Ze zullen beide alles eraan doen om maar niet te degraderen. Gesmede tactieken en trucjes uit de hoge hoed zullen dus zeker gebruikt worden om deze wedstrijd maar niet te verliezen.

Stap 1 naar de overwinning begint binnen de lijnen. Maar stap 2 is een veel belangrijkere en veel grotere greep naar de uiteindelijk overwinning. En dan hoor ik jullie denken: “wat is stap 2?”. DAT ZIJN JULLIE! DE O ZO BELANGRIJKE 9E MAN! We hebben jullie nodig. Zaterdag is een fantastisch moment om te laten zien wie wij zijn. WIJ ZIJN DE LEEUWEN! WIJ ZIJN ACHILLES! WIJ ZIJN MEER DAN EEN CLUB! Laat je horen en overstem die Eibers want ook zij zullen niet met weinig komen. Maar wij zijn er heilig van overtuigd dat wij, in de Fortuna-hal, de overhand in de sfeer zullen hebben. Steun onze spelers en laat je iedere zuivere speelminuut horen. Stap eens uit die comfort-zone en zing met zijn alle ons 1e naar de overwinning. We zijn op de achtergrond al bezig met sfeeracties en dergelijken. Zaterdag moeten we er staan, als club, als eenheid! Probeer zoveel mogelijk in je supporters-shirt te komen. Mocht je deze niet hebben is de dresscode: zwart-wit met een vleugje groen! Wij delen voor de wedstrijd nog een extra finishing-touch uit voor je outfit die perfect past binnen de dresscode. En dan rest ons nog 1 ding te zeggen:

EEN SUPERLEEUW ZAL ALTIJD BLIJVEN ZINGEN!

Datum 04-04-2019 13:01