Van de redactie; het eind is in zicht

Het einde van het seizoen is in zicht en dat wil zeggen dat de laatste editie van de Leeuwenkrabbels van 2018-2019 er ook aan komt. De kopij voor dit krantje moet binnen zijn op maandag 24 juni vóór 12:00 uur. Dit krantje zal uitkomen op 26 juni. De kopij voor het eerste krantje van het seizoen 2019-2020 moet op maandag 5 augustus binnen zijn, vóór 12 uur. Deze editie van de Leeuwenkrabbels zal uitkomen op woensdag 7 augustus. De kopij van de Leeuwenkrabbels kan gestuurd worden naar website@hkvachilles.nl.

hoofdartikel.JPGVanochtend kreeg ik, zoals altijd aan het einde van het seizoen, een mailtje van mijn leidinggevende Olga van Reijn. Of ik het stukje over de planning van de Leeuwenkrabbels niet wilde vergeten want dat moest wel in het krantje van vandaag. Eerlijk is eerlijk.. het is Pinksteren en ik was absoluut niet bezig met een stukje over wanneer welk krantje uit moet komen. Toch wil ik dit juist eventjes aangrijpen om aan te geven hoe belangrijk Olga voor mij in mijn functie als hoofdredacteur is geweest. Want hoe vaak is het wel niet zo geweest, dat Olga mij netjes op tijd herinnerde aan iets wat ik niet moest vergeten. Of wat te denken van de keren dat zij mij corrigeerde, omdat ik weer iets had geschreven wat niet klopte. Olga zorgde er altijd voor dat er iedere week, jaar in jaar uit, netjes op tijd een krantje uit kwam met juiste informatie en de juiste stukjes die voor onze leden zo belangrijk zijn. Zelfs als ze met spoed opgenomen moest worden in het ziekenhuis vanwege hartklachten.

Ik heb er de afgelopen jaren al heel vaak over geschreven, een mooie club als Achilles kan alleen maar mooi blijven als er vrijwilligers zijn zoals Olga. Vrijwilligers, die met er met hun ziel en zaligheid voor zorgen dat dingen opgepakt worden, die anders blijven liggen. Vrijwilligers, die er voor zorgen dat mensen zoals ik binnen de vereniging een herinnering krijgen als ze iets moeten doen. Zo’n vrijwilliger is onze Olga, eentje die wat mij betreft niet vaak genoeg in het zonnetje gezet mag worden.

Lieve Olga, dankjewel voor de steun en hulp die je mij hebt gegeven de afgelopen vijf jaar. Jij bent serieus één van de grootste redenen geweest waarom ik het redacteurschap vijf jaar heb vol kunnen houden. Achilles is jou en iedere vrijwilliger zoals jij enorm dankbaar want zonder jou en vrijwilligers zoals jij heeft een club als Achilles absoluut geen bestaansrecht. Je bent een schat!

Nog twee te gaan!
Tot volgende week..

Bart Kasten

 

Datum 11-06-2019 14:22