Gezocht: vervanger van de tweede helft van Bart!

Een rare vacature dit keer binnen onze vereniging. Binnen onze club zitten namelijk een aantal vrijwilligers, die als zij wat taken laten vallen, een groot gat achter laten. Zo geldt dat ook voor Bart Kasten. Bart is namelijk niet alleen teambegeleider van team 2 (voorheen team 3), maar ook eindredacteur van het krantje. Bij zijn vertrek eind vorig seizoen nam Erwin de Laleijne het gedeelte ‘hoofdartikel’ over.

‘Hoofdartikel’

Zoals je in het hoofdartikel van afgelopen krantje kunt lezen heeft Erwin inmiddels een mooie poule samengesteld van hoofdredacteuren. Deze poule aan Achillianen schrijft een keer in de zoveel tijd een stukje voor het hoofdartikel. Zo krijgen we blikken van meerdere kanten een blik op situaties binnen/gebeurtenissen van de vereniging. Ik hoor je inmiddels denken, wat is dan het andere gedeelte dat opgepakt moet worden? Nou dat is..

Het krantje!

Week in week uit moet ons mooie clubblad ‘de Leeuwenkrabbels’ verzonden worden. Olga zet ons krantje al jaren in elkaar. De deadline wel bekend maandagmorgen 12.00. Bart ontving dan vaak op maandagmiddag al het krantje, controleerde deze, Olga paste zo nodig hier en daar wat aan en dan verzond Bart deze meestal weer op woensdag avond naar alle leden. En hier zoeken we dus nog iemand voor.

We need you

Wil jij de wekelijkse Leeuwenkrabbels verzenden in samenwerking met de website commissie, Erwin de Laleijne en Olga? Je neemt deel aan de commissie ‘Communicatie & PR’. Interesse of vragen? Neem contact op met Raquel of met website@hkvachilles.nl.

Ohja, wil jij ooit werken in de communicatie? Dan staat ervaring met mailchimp (het online programma waar we het krantje mee versturen) zeker goed op je CV.

Alvast dank namens de gehele verenging,
Raquel Chapper
Bestuurslid Communicatie & PR

Datum 13-08-2019 11:37