Week van de Scheidsrechter

Van 5 t/m 13 oktober 2019 is de Week van de Scheidsrechter. Ook dit jaar doet Achilles weer mee aan de landelijke campagne om de scheidsrechters in het zonnetje te zetten. Deze waardering is natuurlijk op zijn plaats, want zonder de inzet van deze vrijwilligers is het spelen van wedstrijden immers niet mogelijk. Bij Achilles beschikken we inmiddels over een mooie groep scheidsrechters voor de thuiswedstrijden in de breedtesport. Daarnaast mogen we trots zijn op onze A-jeugd, die onder begeleiding jeugdwedstrijden fluit. Zo werkt Achilles aan het continu opleiden van nieuwe scheidsrechters.

Ook voor de wedstrijdsport zijn scheidsrechters opgeleid, maar nog niet voldoende om aan de verplichte levering (de rompregeling) te voldoen. Door te blijven werken aan de scheidsrechtersopleiding hopen we hier de komende jaren stappen voorwaarts te zetten. We beschouwen de week van de scheidsrechter daarbij als een steuntje in de rug.

In het kader van de week van de scheidsrechter hebben alle scheidsrechters bij de thuiswedstrijden van Achilles een presentje gekregen. Alle bondsscheidsrechters kregen een fles wijn en de scheidsrechters in de breedtesport een beker met inhoud. Ook het komende weekend worden deze presentjes weer uitgereikt.

O ja, aan alle coaches en spelers; vergeet natuurlijk niet de scheidsrechter na de wedstrijd een hand te geven en hem/haar te bedanken voor het fluiten.

 

 

geschenk%20scheidsrechters.jpg

 

Datum 08-10-2019 08:37