'Papa Ben': Moedigen jullie in mijn plaats onze A1 aan?!

Beste Achillianen, U zal uiteraard wars zijn van alle wensen voor het nieuwe jaar. Genoeg is genoeg dus bij deze ben ik de laatste die u gelukkig nieuwjaar mag/zal wensen. Het nieuwe jaar is slechts een getal en een moment om terug te kijken op de afgelopen 365 dagen en een gunfactor voor de komende 365 dagen. Persoonlijk sta ik meer een dagelijkse wens voor de komende 365 dagen voor. Komend weekend verblijf ik met mijn dochter in het pittoreske Budapest.

Daar ga ik het EK korfbal aanschouwen. Een heus vader-dochter trip. Quality time! Dit alles tesamen met 50 andere korfbalfanaten die Fortuna zullen aanmoedigen. Ik heb een polletje gemaakt en voorspeld dat zij de nieuwe Europees kampioen zullen worden. Wizard Simon was die mening ook al toegedaan. Tijdens dit spektakel maken oud Achillianen Sanne Alsem en Joren van Nieuwenhuizen acte de présence. “Kat in het bakkie” dus. Ik zal volgende week verslag doen van hun kunsten.

Toch ga ik met gemengde gevoelens derwaarts. Derwaarts...dat is oud Nederlands voor ”daar naar toe”. Ik moet dus de wedstrijd van de A1 missen. Niet alleen als supporter maar ook als juryvoorzitter.

Ik spreek de hoop uit dat u mij wil vervangen en onze spelers massaal wil ondersteunen.

Papa Ben

 

Datum 08-01-2020 09:05
Tags