Achillianen, de selectie heeft jullie nodig!

Lieve Achillianen, voor de selectie is de beslissende fase van de competitie aangebroken. Vandaar even een kort bericht vanuit de selectie en een oproep aan onze supporters, aan jou dus! Afgelopen weekend waren er voor het eerst dit seizoen nul punten voor Achilles 1 en 2, helaas. Dus is dat een reden om deze week net even een stapje harder te lopen, hard en gericht te trainen en de focus weer op te pakken voor de clash met concurrent KVA uit Amstelveen. Loop, spring, vang, schiet, stel goed op!!

Mochten de punten meegenomen worden dan betekent dat een grote stap in de goede richting, namelijk het kampioenschap. De wedstrijden tegen KVA die in het zuiderpark gespeeld werden waren onwijs spannende wedstrijden met een 15-14 overwinning voor Achilles 2 en een 24-24 gelijkspel voor Achilles 1. Het beloven dus weer twee spannende wedstrijden te worden die op details beslist gaan worden.

Wij als selectie zouden het mooi vinden als de hal in Amstelveen zwart/wit/groen kleurt en dat er veel Achilles geluid is te horen dan dan zijn die details in ieder geval al in ons voordeel. Als tegenprestatie gaan wij als selectie er alles aan doen om de vier punten mee te nemen naar Den Haag, zodat we weer recht op onze doelstelling af kunnen stormen. Dus haal je toeters en bellen uit de kast en probeer met mensen mee te rijden of biedt zelf aan om te gaan rijden en kom ons allen aanmoedigen in Amstelveen!!

Loop Spring Vang Schiet Stel Goed Op!!!!!!!

17:15 KVA 2 - Achilles 2
18:35 KVA- Achilles

Adres: Pandora 3
1183 KK Amstelveen

Groeten en hopelijk tot aanstaande zaterdag,
de Achilles selectie.

Datum 05-02-2020 16:22