Jeugdploegen (concept!) 2020 - 2021

Ploegen samenstellen is altijd al een behoorlijke puzzel, maar corona maakt het ons dit keer nog nèt een beetje lastiger. Bij deze hebben we voor jullie de concept-jeugdploegen. Sommige dingen zijn misschien niet in één keer duidelijk, lees de toelichting daarom goed door. Heb je daarna nog een vraag of opmerking? Mail ons dan voor 21 juni via tc@hkvachilles.nl! Ook zijn we natuurlijk hard op zoek naar voldoende trainers! Kun en wil jij volgend jaar een ploegje begeleiden?! Laat het ons dan zeker weten, we hebben je hard nodig! Voor nu: alvast een fijne zomer toegewenst & tot volgend seizoen! Met sportieve groet, de TC [Update 15-6: A-ploegen toegevoegd!]

Het samenstellen van de ploegen was dit jaar nog lastiger, door de coronacrisis. Hierdoor hebben we veel overlegd met trainers over bepaalde keuzes. We hopen dat iedereen begrijpt dat het samenstellen altijd lastige keuzes met zich mee brengt. Uiteindelijk zijn we er in geslaagd en denken we weer mooie en goede teams te hebben gemaakt.

  • Dit zijn de concept ploegen, omdat er hier en daar nog wat onduidelijkheden zijn en er sinds afgelopen week ook weer nieuwe kinderen meetrainen. We hopen uiteraard dat er geen grote wijzigingen meer zullen plaatsvinden, maar er kan nog veel gebeuren tot het nieuwe seizoen start. Vandaar dat we ook duidelijk vermelden dat dit een concept is.
  • De F is nu nog 1 groep, we hopen op aanmeldingen in de zomer, zodat we 2 teams kunnen maken. De kangoeroes komen er ook snel aan.
  • [Update 15-6] Bij deze ook de concept teams voor de A, de TopC en de TC hebben deze in overleg samengesteld. Voor de A1 selectie geldt dat de definitieve ploeg in augustus bekend wordt gemaakt. Omdat we op dit moment nog geen vaste trainer(s) hebben gevonden kunnen we niet na de komende trainingen al de definitieve ploeg samenstellen.

We zijn nu druk bezig met het invullen van trainers. Helaas constateren we dat net zoals de afgelopen jaren dit erg moeizaam gaat. Dus wil je training geven dan kan je dit melden via tc@hkvachilles.nl.

Heb je een vraag of opmerking over de teams? Je kunt tot 21 juni contact met ons opnemen via tc@hkvachilles.nl. Daarna gaan ook wij van de zomerstop genieten.

Fijne zomervakantie alvast!

Met vriendelijke groet,

De TC

Achilles A1-selectie
Osayende, Zohier, Stef, Kaj, Quincy, Max en Quin
Yara, Floor, Ivy, Noah, Merel en Citlali
Achilles A2
Afvaller A1-selectie, Afvaller A1-selectie, Afvaller A1-selectie en Xander
Afvaller A1-selectie, Afvaller A1-selectie, Femke, Jill, Sanne en Silja
Achilles A3
Niek en Pepijn
Stefania, Melissa, Estelle, Mira, Elise, Esmee, Hannah en Milla
Achilles B1
Levi, Mick, Damian, Shane, Thijs
Nikki, Demi, Jill, Paivi
Achilles B2
Ocker, Oscar, Lucas, Leander, Taufeique
Kimberley, Lisanne, Stella, Malou, Lizzy, Elysha, Maleah
Achilles C1
Bradley, Björn, Viggo, Aaron, Lucas H, Jim
Manelle, Kiki, Bo, Sanne, Esmee, Tehzeeb
Achilles C2
Teun, Thomas, Siemen, Joost
Lena, Sofie, Jalien, Bregje, Resa, Liv, Malek
Achilles D1
Dirk, Milan, Jens, Erik, Semm H
Lynn, Lisette, Fleur, Layla, Britt
Achilles D2
Lukas, Lars, Tim, Joe, Niels, Jim
Donya, Lola, Joanne, Lianne
Achilles D3
Sem M, Aiden, Jesse, Mika, Jez
Imke, Fabienne, Sophie, Almes
Achilles E1
Fedde, Xander, Noah, Roos, Noa
Achilles E2
Luuk W., Luuk D., Jarmo, Mila, Soe
Achilles E3
Owen, Vincent, Philène, Marley, Fiep
Achilles E4
Jonah, Robin, Luc, Minka, Isa
Achilles E5
Klaas, Tygo, Zinedine, Paschalia, Daniela
Achilles F
Boris, Glen, Brandon, Thom, Hanna, Faylynn, Milou

 

Datum 15-06-2020 22:03
Tags