Gezocht: Grote Clubactie coördinator(en)!

Zaterdag 19 september is het zo ver; de start van de Grote Clubactie 2020, vanaf 12 september zullen Rianne en Mirjam de lotenboekjes uitdelen op de trainingen. Natuurlijk zullen er ook dit seizoen weer prijzen te verdienen zijn voor de beste individuele verkopers en voor de teams die het meest hebben verkocht. Op naar veel lotenverkoop! Maar... Dit seizoen organiseren Rianne en Mirjam de Clubactie voor het laatst en dus zijn zij opzoek naar opvolging, zodat zij de nieuwe coördinator(en) vast kunnen inwerken. Wie-o-wie neemt het stokje van deze kanjers over?!


"Dit seizoen zullen wij voor de laatste keer de Grote Clubactie organiseren.Wij kunnen dit seizoen de nieuwe coördinator(en) inwerken. Om deze reden zijn wij nu al op zoek naar onze opvolger(s). Het coördineren van de Grote Clubactie is een overzichtelijke klus. Half september zet je de eerste acties uit en begin december ben je klaar. De belangrijkste taak is het motiveren van de kinderen om zo veel mogelijk loten te verkopen en het invoeren van de verkochte in het systeem van de Grote Clubactie (wat zeer makkelijk is).

Voor deze taak is dus geen korfbalkennis nodig. Ieder volwassen lid, ouder of andere betrokkene kan deze taak op zich nemen. Wil je je hier voor aanmelden stuur dan een e-mail naar groteclubactie@hkvachilles.nl."

Groetjes,
Mirjam en Rianne

Datum 13-09-2020 08:00