Hervatting trainingsschema veld

Met de nieuwe richtlijnen van vorige week, zijn er ook aangepaste regels bij ons op Achilles. Zo was een aantal ploegen reeds in de zaal begonnen met trainingen. Tot 6 november vinden deze trainingen niet meer in de zaal plaats. Het huidige trainingsschema van het veld wordt tot die tijd in elk geval weer hervat, met een kleine aanpassing.

  • Alle jeugdploegen tot en met de B1 mogen zonder restricties hun trainen hervatten.

  • Alle juniorenploegen (A) trainen vanaf nu volgens de richtlijnen voor senioren. Dat betekent dus dat volledige ploegen in (herkenbare, vaste) viertallen trainen en altijd op anderhalve meter van elkaar blijven. Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor alle seniorenploegen.*

  • Indien er op de kunstgrasvelden gelijktijdig trainingen plaatsvinden voor de jeugd en de senioren, dan trainen de seniorenteams allemaal op veld 2. De jeugdteams trainen op veld 1.

* Voor de oplettende lezer: Het protocol van het KNKV biedt in de regel meer ruimte. Echter heeft de gemeente Den Haag een andere richtlijn opgesteld waardoor we genoodzaakt zijn de Haagse uitwerking te volgen.

De Topc, TC en Commissie Wedstrijdzaken houden de ontwikkelingen nauwkeurig in de gaten en zijn voorbereid op alle denkbare scenario’s die de toekomst te bieden heeft.

Datum 28-10-2020 22:38
Tags