Van de redactie

Het nieuwe seizoen gaat binnenkort weer beginnen! Dat betekent ook dat de Leeuwenkrabbels weer elke twee weken zullen verschijnen én dat we graag alle nieuwsberichten en verslagen op onze website plaatsen! Hoe werkte het ook alweer als je zélf een leuk of interessant bericht hebt voor de Leeuwenkrabbels, website of social media?

Mail altijd naar website@hkvachilles.nl!  

  • Heb je een bericht voor de Leeuwenkrabbels, site of social media? Superleuk! Mail jouw bericht naar website@hkvachilles.nl!
  • Ons vriendelijke verzoek is om alles volledig aan te leveren, dus een compleet bericht mét foto(’s). Enne: let erop dat degene die op de foto staat daar akkoord mee is!
  • Soms krijgen we veel foto’s via WhatsApp toegestuurd en dat hebben we liever niet. Stuur altijd jouw bericht en/of foto's naar bovenstaand mailadres. Meerdere Achillianen ontvangen dat mailadres, des te sneller kan één van hen zorgen dat jouw bericht online verschijnt. Stuur je ons toch een appje? Dan verzoeken we je alsnóg vriendelijk om de foto's te mailen, dus je kunt het net zo goed in één keer doen. ;-)
  • Is jouw bericht zo belangrijk, dat het nú online moet? Máár echt belangrijk, een calamiteit zoals een coronaspoedje of de tent staat in de fik? Bel dan even met Rinus, Desiree of Erika.

Deadline Leeuwenkrabbels

Het krantje wordt op maandag gemaakt. De deadline voor alle stukken is die dag om 12.00 uur. Ben je te laat? Dan verschijnt jouw bericht wel op de website, maar pas twee weken later in de Leeuwenkrabbels.

We hebben er zin in! Hopelijk mogen we komend seizoen weer veel verslagen, nieuwsberichten en aankondigingen ontvangen!

Datum 18-08-2021 09:40