25 september t/m 2 oktober: Week van de Scheidsrechter

Zonder scheidsrechters, geen wedstrijden. Weten we bij Achilles al lang: op aanjagen van met name Dionne en Marinus vinden we het als club al jaren belangrijk om scheidsrechters voor hun inzet te waarderen. Een warm ontvangst, een drankje in de rust, een bedankje: het is voor ons inmiddels bijna vanzelfsprekend. Deze week is het de Week van de Scheidsrechter. Natuurlijk doet ook Achilles weer mee aan deze landelijke campagne en doen we nóg een stapje extra om deze vrijwilligers in het zonnetje te zetten!

Eíndelijk kan er weer gekorfbald worden, maar: wedstrijden kunnen alleen gespeeld worden als er ook een scheidsrechter is om die wedstrijd in goede banen te leiden! Of het nu een bonds- of een clubscheidsrechter is: diegene maakt tijd vrij, zodat wij met zijn allen een competitie kunnen spelen. En hoewel we hen natuurlijk elke week al zo goed als mogelijk ontvangen en welkom heten, zetten wij hen in de Week van de Scheidsrechter nog eens éxtra in het zonnetje. Alle bondsscheidsrechters die onze thuis- of uitwedstrijden fluiten dit en volgend weekend ontvangen een presentje, met o.a. een lokaal Eiber-biertje, Haagse hopjes, een Merci-reep & een bedankmessage in a bottle.

Kun jij naast het presentje ook nog iets voor de scheidsrechter betekenen? Natuurlijk!

  • Kom je hem of haar voor de wedstrijd al tegen? Zeg even vriendelijk gedag!
  • Focus je tijdens de wedstrijden vooral op je eigen ploeg en laat de scheids met rust.
  • Bedank de scheids na de wedstrijd. Enne.. Een extra complimentje doet het altijd goed! ;-)

Mocht jouw ploeg én de scheids in kwestie het leuk vinden, maak dan na afloop een leuke groepsfoto! Mail deze naar website@hkvachilles.nl of deel hem direct op jouw social media. Vergeet dan niet @hkvachilles te taggen én de hashtag #scheidsbedankt te gebruiken! 

 

Datum 24-09-2021 10:46