Alleen maar winnaars bij seizoenafsluiting seniorenfit

Korfbal, tennis, voetbal, badminton, frisbee, slagbal & trefbal: alle sporten en spellen van het sportseizoen 2016-2017 passeerden gisteren nog even de revue. De seniorenfitters van Achilles hebben een leuke ochtend gehad, tijdens de afsluiting van het seizoen. De voetjes kwamen ook nog van de vloer tijdens het volleyballen. Mooi om te zien dat samenspelen ook lukt met een ‘echt’ volleybalnet. Ieders kwaliteit kwam hier naar boven. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe teamgenoten! Lijkt het je leuk om op een laagdrempelig niveau allerlei verschillende sporten te beoefenen, waarbij plezier centraal staat? Meld je dan aan via onderstaand contactpersoon.

Gezond sporten moet voldoen aan een aantal voorwaarden. De belangrijkste daarvan is plezier en gezelligheid. Gezamenlijk een kopje koffie drinken om zo de vakantie in te luiden hoort hier dus ook bij. Wilt u ook koffie komen drinken en gezond sporten? Iedereen is van harte welkom! (50+)

Vanaf deze plek nog een speciale wens voor iedereen: fijne vakantie, geniet van het heerlijke weer! De vakantie is nu begonnen, we zien elkaar daarna weer op 22 augustus.

Met sportieve groet,

Malou Abbas
seniorenfit@hkvachilles.nl

 

 collage.jpeg

 

Datum 05-07-2017 21:26