Daar is 'ie weer: de Grote Clubactie!

Een nieuw seizoen, dus ook weer een nieuwe Grote Club Actie! Aanstaande zaterdag gaat de verkoop van start. Een lot kost €3,-, maar van ieder verkocht lot gaat er maar liefst €2,40 naar de vereniging! Al het geld wat we dit jaar ophalen, zal gaan naar het nieuwe clubhuis. Sinds zaterdag liggen er in de teambakjes Clubactie-boekjes; bij deze dan ook meteen een oproepje aan de trainers om deze uit te delen. Lees verder voor meer informatie over de Clubactie! Groetjes, Mirjam en Rianne.

De boekjes staan op naam. Helaas hebben we nog niet genoeg boekjes gekregen om alle jeugdteams te voorzien. We hebben boekjes bijbesteld, dus deze volgen zo spoedig mogelijk.

Naast de boekjes die we uitdelen kunnen de loten ook online worden verkocht. Van een grote groep ouders hebben wij de e-mailadressen. Jullie hebben zaterdagavond om 19.00 uur een e-mail ontvangen, met daarin een link waarmee jullie familie, vrienden en mede clubgenoten kunnen uitnodigen om loten te kopen.

Dit seizoen zullen er ook weer prijzen komen voor de beste verkopers en het best verkopende team. Afgelopen jaren werd er vooraf aangegeven wat deze prijzen zouden zijn. Dit kon niet altijd waargemaakt worden omdat de verkoop tegen viel. Om deze reden doen we het dit seizoen anders. De prijs voor het bestverkopende team, zal een financiële bijdrage zijn voor het teamuitje. Hoe meer er wordt verkocht, hoe hoger deze bijdrage!!

Voor de individuele prijzen voor de beste verkopers kan er gedacht worden aan cadeaubonnen afhankelijk van welke leeftijd de verkoper heeft (denk aan Intertoys, bioscoopbon enz).We hopen dat er dit seizoen veel loten verkocht zullen worden. Trek met elkaar de wijk in, bel aan de bij buren, stuur je link door aan iedereen die je kent en spreek alle Achillianen aan op het veld!

Als je boekje vol is kan je deze in de Grote Clubactiedoos stoppen in de kantine. Wil je een nieuw boekje, stuur dan een e-mail naar groteclubactie@hkvachilles.nl, dan zorgen we dat het nieuwe boekje bij je terecht komt.

Groetjes,
Mirjam Nieuwveld
Rianne van Groen

 

 

Datum 15-09-2017 16:18